Front PageΑθλητικάΦάρσαλα

“Οκτάσφαιρος” κόντρα στην Δόξα Αργυροπούλιου ο Αχιλλέας Φαρσάλων!

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων σκοράροντας οκτώ (8)!!! τέρματα συνολικά ξεπέρασε με άνεση το εμπόδιο της Δόξας Αργυροπουλίου σε μια αναμέτρηση στην οποία σημειώθηκαν συνολικά δώδεκα (12) γκολ! και οι κιτρινόμαυροι πήραν την νίκη με σκορ 8-4, προσφέροντας απλόχερα σκορ και θέαμα.

Μετά από αυτό το τρίποντο το συγκρότημα του Αχιλλέα έφτασε τους 15 βαθμούς και βρίσκεται στην 11η θέση.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αχιλλέας Φαρσάλων μπήκε με το πόδι στο… γκάζι και δικαιώθηκε καθώς μόλις στο 5′ ο Παπακωνσταντίνου κέρδισε πέναλτι μετά από όμορφη ατομική ενέργεια.

Ο Γκατζουλής ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Τρία λεπτά αργότερα ο Κρικώνης βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Στο 12′ ο Παπακωνσταντίνου πάτησε περιοχή εκτέλεσε με δυνατό σουτ και πέτυχε το 3-0.

Στο 14′ ο Καραμπάλιος μείωσε προσωρινά σε 3-1.

Στο 35′ ο Φούσα έκανε εκπληκτική ατομική ενέργεια από τα αριστερά πέρασε τρεις αντιπάλους και έδωσε έτοιμο γκολ στον Παπακωνσταντίνου ο οποίος πέτυχε το 4-1.

Οκτώ λεπτά αργότερα και πάλι ο Φούσα “χόρεψε” την αντίπαλη άμυνα, τροφοδότησε και πάλι τον Παπακωνσταντίνου ο οποίος πέτυχε “αυθεντικό” χατ τρικ και το 5-1 για την ομάδα του Τάσου Μπεριτζά.

Στο 52′ ήταν η σειρά του Παπακωνσταντίνου να γίνει δημιουργός όταν βρέθηκε στην περιοχή και με πάσα βρήκε τον Σταμπουλή και αυτός προ κενής εστίας πέτυχε το 6-1.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Σακοράφας με κοντινή προβολή πέτυχε το 6-2.

Στο 67′ ο Δημολιός με απευθείας εκτέλεση φάουλ “κεραυνοβόλησε” τον αντίπαλο τερματοφύλακα και πέτυχε το 7-2.

Στο 72′ ο Σακοράφας και πάλι μείωσε με κοντινό πλασέ σε 7-3.

Στην αμέσως επόμενη φάση ο Γκατζούλης “έσκαψε” όμορφα πάνω από την άμυνα και ο Δημολιός με “τσίμπησε” πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 8-3.

Το τελικό 8-4 σημείωσε με συρτό σουτ ο Σακοράφας στο 80′ ο οποίος πέτυχε χατ τρικ.

Οι Συνθέσεις

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάσος Μπεριτζάς – Κώστας Παπαρίζος): Γεωργαντζάς (60′ Σουλιώτης), Ποτόσογλου, Δημολιός, Γιαννακός (24′ λ.τ. Φούσα), Γκουγκουλιάς, Γκατζούλης, Παπακωνσταντίνου (55′ Κομισόπουλος), Καρβούνης, Σταμπουλής (60′ Μπασδάνης), Καρβούνης, Κρικώνης.

Δόξα Αργυροπουλίου (Φεραίος Γιαννακός): Μπουρονίκος, Τσιρογιάννης, Κίτσιος Π., Κίτσας, Δασκαλόπουλος, Σακοράφας, Καραμπάλιος (55′ Καλογιάννης), Λέκα, Βογιατζής Ν. (55′ Καμαγιάννης), Γκάτης (55′ Κάσα), Κίτσιος Δ.

Τριπλέτα: Κουκούλης, Μίχος, Μπατζιανούλης

Back to top button