Front PageΑθλητικά.Φάρσαλα

Εποχή Χρήστου Ανδρεόπουλου στον ΑΟ Ναρθακίου!

Τον νέο του προπονητή ανακοίνωσε ο ΑΟ Ναρθακίου με τον Χρήστο Ανδρεόπουλο να είναι ο “εκλεκτός” που αναλαμβάνει τα ηνία του συλλόγου.

Η Διοίκηση της ομάδος τα βρήκε σε όλα με τον έμπειρο προπονητή και πλέον προχωρά στις υπόλοιπες κινήσεις του πλάνου.

Στόχος όλων στον ΑΟΝ είναι να αφήσουν πίσω την περσινή δύσκολη σεζόν και να κάνουν μια νέα αρχή από διαφορετικές βάσεις με δουλειά.

Η Ανακοίνωση του Συλλόγου:

“Η Διοίκηση της ομάδος μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο προπονητή Χρήστο Ανδρεόπουλο.

Ο Χρήστος Ανδρεόπουλος έχει αφήσει την δική του “σφραγίδα” επί σειρά ετών τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως προπονητής στα γήπεδα του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Επαρχίας Φαρσάλων αλλά και του Νομού Λάρισας

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΟ Ναρθακίου και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες”

Ενώ από την πλευρά του ο Χρήστος Ανδρεόπουλος τόνισε χαρακτηριστικά: “Αναλαμβάνω ένα δύσκολο και συνάμα όμορφο έργο, σε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία, στόχος μας είναι να κάνουμε τον ΑΟΝ ξανά δυνατό και να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Ευχαριστώ την Διοίκηση για την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο μου, μόνο με δουλειά, πλάνο και σωστές κινήσεις σε όλο το φάσμα μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας.”

Γεύμα γνωριμίας και στο προσκήνιο ανανεώσεις!

Μάλιστα οι άνθρωποι του Ναρθακίου πραγματοποίησαν και την πρώτη άτυπη συνάντηση της ομάδος με τον νέο προπονητή καθώς γευμάτισαν όλοι μαζί σε μια κίνηση που έγινε για την πρώτη γνωριμία όλων με τον Χρήστο Ανδρεόπουλο.

Πλέον στο κάδρο μπαίνουν οι ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών και αναμένονται άμεσα ανακοινώσεις.

Back to top button