ΠολιτιστικάΦάρσαλα

Φιλανθρωπική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Συλλόγου Μελίνα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου Γυναικών που πραγματοποιήθηκε στο Γυμνάσιο Ευυδρίου. Η εκδήλωση διοργανώθηκε με σκοπό να βοηθήσει τους γονείς παιδιών με καρκίνο, του Συλλόγου “ΦΛΟΓΑ”.

Την εκδήλωση άνοιξε, η Πρόεδρος του Συλλόγου Μελίνα κ. Βάνα Χαροκόπου τονίζοντας μεταξύ άλλων το κοινωνικό – πολιτιστικό έργο του συλλόγου, ευχαριστώντας παράλληλα όλους όσους παρευρέθηκαν.

 

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο αντιδήμαρχος Φαρσάλων Νίκος Γκατζόγιας ο οποίος εξήρε το έργο του Συλλόγου Μελίνα. Η Πρόεδρος του Συλλόγου Αυτισμού Δ. Θεσσαλίας και εκπρόσωπος του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ Καρδίτσας κ. Μαλαματένια Μπουραζάνη απηύθυνε χαιρετισμό και τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ που τη συνόδευαν, στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Συλλόγου, ενώ τραγουδούσαν Χριστουγεννιάτικου ύμνους. Από τη ΦΛΟΓΑ Καρδίτσας – Σύλλογος Γονιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, η Δώρα Ξηντάρα Γαρίτου, τόνισε το πολύτιμο έργο του Συλλόγου ΦΛΟΓΑ και ευχαρίστησε το Σύλλογο Μελίνα για την έμπρακτη βοήθεια που προσφέρει.

Ακολούθησε αφήγηση παραμυθιού από την κ. Μαρία Μητσοπούλου – μέλος του Συλλόγου Μελίνα, ενώ η κ. Αντωνία Ζάντζα συνόδευσε με αρμόνιο. Ο ψάλτης της Αγίας Παρασκευής Φαρσάλων, κ. Γιάννης Κατσιαούνης με τη χορωδία του, πλημμύρισε την αίθουσα με υπέροχους Χριστουγεννιάτικους ύμνους. Επίσης, η Εβίτα Θεοδωροπούλου από το “The Voice” τραγούδησε όμορφα τραγούδια με την υπέροχη φωνή της.

Στην συνέχεια έγινε Μπαζάρ Αγάπης, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για τις τρυφερές παιδικές ψυχές της ΦΛΟΓΑΣ. Οι κατασκευές και τα κεράσματα που διατέθηκαν υλοποιήθηκαν από τις γυναίκες του συλλόγου.

Στην εκδήλωση το “παρών” έδωσαν” επίσης η αντιδήμαρχος Φαρσάλων Σοφία Χατζηπλή, η Πρόεδρος ΔΗΚΕΦΑ Βάια Αρσενοπούλου, ο Θανάσης Γεροβασίλης – τοπικός σύμβουλος Φαρσάλων, ο Νίκος Γούσιος πρόεδρος Μεγάλου Ευυδρίου Φαρσάλων, ο Βασίλης Βασιλόπουλος πρόεδρος Κατωχωρίου Φαρσάλων, εκπρόσωποι Συλλόγων καθώς και πλήθος κόσμου.

Back to top button