ΑθλητικάΦάρσαλα

Όλα μοιρασμένα για Βαμβακού και Ραχούλα

Ο Ατρόμητος Βαμβακούς κοίταξε στα ίσια την Ραχούλα, ήταν πιο επικίνδυνος, όμως μια στιγμή αδράνειας στην αμυντική του γραμμή ήταν αρκετή για να δώσει στους φιλοξενούμενους τον βαθμό της ισοπαλίας με σκορ 1 – 1.

Η αναμέτρηση στο πρώτο μέρος ήταν αρκετά κλειστή με τις δυο ομάδες να αλληλοεξουδετερώνονται και τους γηπεδούχους να έχουν μια καλή στιγμή, όταν ο Βόπης τροφοδότησε τον Τασιόπουλο με τον τερματοφύλακα της Ραχούλας να τον σταματά.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 52′ όταν ο Βόπης εκτέλεσε το φάουλ, ο Τασιόπουλος έπιασε την κεφαλιά ο κίπερ της Ραχούλας τον σταμάτησε, όμως στην επαναφορά ο Τσιτσικλής από κοντά πέτυχε το 1 – 0.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν δέκα λεπτά αργότερα, όταν μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Σκούφη και αλλεπάλληλα λάθη στην άμυνα, ο Θεοδώρου εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια και με πλασέ πέτυχε το 1 – 1.

Εν συνεχεία ο Ατρόμητος είχε δυο καλές στιγμές όταν αρχικά στο 65′ ο Χρόνης δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα από θέση τετ α τετ.

Ενώ στο 80′ ο Τσιτσικλής έκανε το πλασέ από πλάγια θέση με την μπάλα να περνά λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Η Σύνθεση

Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Σκούφης, Μακρής, Φλώρος, Αγγελόπουλος, Βασιλόπουλος, Αζάς, Μουτκανάς (80′ Λούκουτος), Βόπης, Χρόνης (70′ Αρσενόπουλος Β.), Τασιόπουλος, Τσιτσικλής (87′ Φάτσης).

Back to top button