Front PageΑθλητικάΦάρσαλα

Ήττα για τον ΑΟ Ναρθακίου από την Αστραπή Νέας Πολιτείας

Πετυχαίνοντας όλα τα τέρματά της στην επανάληψη, η Αστραπή Νέας Πολιτείας έφυγε με το «διπλό» από την έδρα του ΑΟ Ναρθακίου, επικρατώντας του με 0 – 3 για την 23η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣ Λάρισας.

Έτσι οι πορτοκάλι της Νέας Πολιτείας έφτασαν τους 47 βαθμούς και παρέμειναν στην 3η θέση ενώ ο ΑΟ Ναρθακίου παρέμεινε στους 41 και την 4η θέση.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΟ Ναρθακίου πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έχασε μια καλή στιγμή όταν ο Τσιτσικλής έκανε ατομική ενέργεια όμως ούτε ο Αρσενόπουλος ούτε ο Πλίτσης κατάφεραν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα.

Την εκτέλεση φάουλ του Κυριαζοπούλου έδιωξε ο αντίπαλος τερματοφύλακας σε κόρνερ.

Ενώ ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Βόπη.

Η τελευταία καλή στιγμή των γηπεδούχων ήταν λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου όταν η εκτέλεση φάουλ του Βόπη πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο δεύτερο μέρος όμως η Αστραπή κατάφερε να σκοράρει στο 54′ όταν ο Καλτσάς με όμορφο τρόπο από ωραία ενέργεια του Δαλλιού έκανε το 1 – 0.

Μάλιστα ο ίδιος ποδοσφαιριστής, δύο λεπτά αργότερα, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι, διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων από ασίστ του Τσιάρα Γ. και έβαλε σε στέρεες βάσεις την υπόθεση νίκη.

Μάλιστα η Νέα Πολιτεία στο 83′ πέτυχε και τρίτο όταν ο Νικολακούλης διαμόρφωσε το τελικό 0 – 3.

Οι Συνθέσεις

Α.Ο. Ναρθακίου (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Μαργαρίτης, Γκατζόγιας (75′ Κάψος), Μακρής, Πατσιούρας (46′ Κατσικόπουλος), Μπανιάς (60′ Αγγελόπουλος), Βόπης (60′ Αγγελουσόπουλος), Δημητρόπουλος, Κυριαζόπουλος, Τσιτσικλής (75′ Αρσενόπουλος Θ.), Πλίτσης, Αρσενόπουλος Α.

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Γιώργος Καφφές – Θανάσης Τσουμάνης): Τσιάρας Θ., Παπαγγελής, Τσιάρας Δ. (57′ Καραμάνης), Κατσιάνος, Σιάτρας, Τσιάρας Γ., Καλτσάς, Παπαδάκος, Δαλλιός (79′ Τσαγκαλός), Αρχοντής (60′ Νικολακούλης), Σταθάκος (60′ Ζορμπάς).

Διαιτητική Τριπλέτα
Δημεράς, Κοτούμπας, Κοντονάσιος.

Back to top button