Front PageΓενικές ΕιδήσειςΦάρσαλα

Νέο καθαρισμό στην πλημμυρόπληκτη Υπέρεια πραγματοποιεί ο δήμος Φαρσάλων

Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες με στόχο τον πλήρη καθαρισμό της Υπέρειας από φερτά υλικά λόγω της πρόσφατης θεομηνίας αλλά και των αγροτικών εργασιών της τρέχουσας περιόδου, από πλήθος συνεργείων με χωματουργικά μηχανήματα ιδιωτών αλλά και κλιμάκια του δήμου Φαρσάλων σήμερα Πέμπτη.

Παράλληλα, εξελίσσονται και αποστραγγιστικά έργα προκειμένου να αποφευχθούν νέα πλημμυρικά φαινόμενα τον χειμώνα.

Τις εργασίες επιθεώρησε σήμερα ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου μαζί με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Δημήτρη Γούσια. Όπως τόνισε ο κ. Εσκίογλου «τα σημάδια που άφησε πίσω του ο «Ιανός» ήταν μεγάλα, αλλά ως δήμος πράξαμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να επαναφέρουμε την κανονικότητα στη ζωή των κατοίκων και της Υπέρειας. Αυτή την ώρα απομακρύνουμε τα εναπομείναντα φερτά υλικά, ενώ παράλληλα γίνονται εργασίες από την υπηρεσία πρασίνου αλλά και πλύσεις κοινόχρηστων χώρων. Θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στα χωριά μας, σε αγαστή συνεννόηση με τους προέδρους και την κοινωνία».

Σήμερα εξάλλου, κλιμάκιο της αντιδημαρχίας Πρασίνου προχώρησε σε καλλωπισμό κοινόχρηστων χώρων, ενώ αύριο Παρασκευή, είναι η σειρά της υπηρεσίας Καθαριότητας να προβεί σε πλύσεις πλατειών.

Οι προαναφερθείσες εργασίες πραγματοποιήθηκαν από επιχειρήσεις που ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα του δήμου Φαρσάλων, ο οποίος με τη σειρά του ευχαριστεί τους κ.κ. Γκαραβέλα, Γκριτζαλή, Αλεξίου, Χατζηγιάννη, Θεοδωρόπουλο και Λελεντζή για την εθελοντική προσφορά των υπηρεσιών. Για μία ακόμη φορά, ο δήμος Φαρσάλων ευχαριστεί θερμά και το σύνολο των εργαζομένων στις υπηρεσίες του, για τη αδιάκοπη και σπουδαία συμβολή τους.

Back to top button