Σπουδαία νίκη χαρακτήρα του ΑΟ Ναρθακίου στο ντέρμπι με τον Αχιλλέα Φαρσάλων

Ο ΑΟ Ναρθακίου έδειξε σπουδαίο χαρακτήρα και προσωπικότητα και πέτυχε την νίκη με σκορ 1-0 στο τοπικό ντέρμπι με αντίπαλο τον Αχιλλέα Φαρσάλων σε αγώνα που όλα τα δεδομένα ήταν εναντίων του
Πιο συγκεκριμένα έχασε από νωρίς με τραυματισμό τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του και μέχρι πρότινος μοναδικό σκόρερ του Σωτήρη Παπακωνσταντίνου ενώ από το 35′ αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο και μάλιστα χωρίς… τερματοφύλακα καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Γκαντζανάς και την θέση του πήρε ο Μπασδάνης ο οποίος αγωνίστηκε ως…κατά συνθήκη τερματοφύλακας.
Και όμως οι γαλάζιοι κατάφεραν να πάρουν σπουδαία νίκη με σκορ 1-0 με “χρυσό” σκόρερ τον Βόπη στο 90′ του αγώνα.
Έτσι μετά από 7 αγωνιστικές ο ΑΟ Ναρθακίου έφτασε στους 13 βαθμούς ενώ ο Αχιλλέας Φαρσάλων παρέμεινε στους 7 βαθμούς με παιχνίδι λιγότερο.

















Ο αγώνας ξεκίνησε με τον ΑΟ Ναρθακίου να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στα πρώτα λεπτά να απειλεί με τον Παπακωνσταντίνου στο 5′ να βρίσκεται σε θέση βολής με τον Μαργαρίτη να τον προλαβαίνει με τα πόδια.
Στο 10′ το σουτ του Μπασδάνη πέρασε λίγο άουτ.
Ο Αχιλλέας στο 15′ βρέθηκε με καλές προϋποθέσεις αντεπίθεσης με τον Βαγγέλη Αρσενόπουλο να βρίσκεται σε θέση τετ α τετ όμως δεν πρόλαβε να πλασάρει.













Στο 22′ ο Παπακωνσταντίνου τραυματίστηκε στο γόνατο και αποχώρησε από το γήπεδο και ο αγώνας διεκόπη για πέντε περίπου λεπτά.
Μέχρι οι δύο ομάδες να βρούν ξανά τα πατήματα τους πέρασαν κάποια λεπτά.
Η επόμενη καλή στιγμή ανήκε στον ΑΟ Ναρθακίου στο 35′ όταν ο Κυριαζόπουλος δεν κατάφερε να βάλει το πόδι του στην πορεία της μπάλας.
Στο 42′ ο Ζαμάνης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ ανετράπη από τον Γκαντζανά έξω από την περιοχή με τον τερματοφύλακα του ΑΟ Ναρθακίου να αποβάλλετε με κόκκινη κάρτα.
Ο Μπασδάνης ήταν αυτός που πήρε την θέση του κάτω από τα δοκάρια και οι γαλάζιοι συνέχισαν με δέκα ποδοσφαιριστές.
Στην εκτέλεση του φάουλ από τον Γκουντόπουλο η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια στην τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους.














Στο δεύτερο ημίχρονο με τον ΑΟ Ναρθακίου να αγωνίζεται με δέκα ποδοσφαιριστές ο Αχιλλέας είχε μεν την κατοχή της μπάλας έχοντας όμως ως μεγάλη ευκαιρία ένα σουτ από πλάγια θέση του Κομισόπουλου στο 55′ το οποίο κατέληξε στην εξωτερική πλευρά του δεξιού δοκαριού.
Κάποια σουτ των Γκουντόπουλου και Φούσσα Αμαντέο δεν ήταν ικανά να απειλήσουν τον Μπασδάνη ιδιαίτερα.
Και μάλιστα στο 90′ ο ΑΟ Ναρθακίου πήρε και το μεγάλο τρίποντο όταν μετά από εκτέλεση φάουλ στην περιοχή ο Βόπης έκανε την κοντινή προβολή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από τους ανθρώπους του ΑΟΝ.
Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με τους γαλάζιους να παίρνουν ένα σπουδαίο τρίποντο ουσίας και χαρακτήρα!
Η ομάδα του ΑΟ Ναρθακίου αφιερώνει την νίκη στον μεγάλο άτυχο του αγώνα Σωτήρη Παπακωνσταντίνου και του εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση.
Η ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων ευχαριστεί θερμά τους ανθρώπους του ΑΟ Ναρθακίου για την άψογη φιλοξενία τους και εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον Σωτήρη Παπακωνσταντίνου και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα.







*Η ομάδα του ΑΟ Ναρθακίου αφιερώνει την νίκη στον μεγάλο άτυχο του αγώνα Σωτήρη Παπακωνσταντίνου και του εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση. Η ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων ευχαριστεί θερμά τους ανθρώπους του ΑΟ Ναρθακίου για την άψογη φιλοξενία τους και εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον Σωτήρη Παπακωνσταντίνου και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ


ΑΟ Ναρθακίου (Αποστόλης Παπαδόπουλος – Χρήστος Ανδρεόπουλος): Γκαντζανάς, Μορφογιάννης, Καψιώχας, Αρσενόπουλος (80′ Ζιώζιας), Μπανιάς, Κομισόπουλος (30′ λ.τ. Πλίτσης), Βόπης, Μπρόσκα (80′ Κυριτσόπουλος), Παπακωνσταντίνου (23′ λ.τ. Κυριαζόπουλος), Μαργαριτόπουλος (80′ Βασιλόπουλος), Μπασδάνης.


Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Μαργαρίτης, Γκατζόγιας, Τασόκας, Φούσσα Αμαντέο (75′ Μπιόρντι), Ζαμάνης (65′ Σιαμέτης), Λιάπης, Δημητρόπουλος (65′ Μουτκανάς), Γκουντόπουλος, Κομισόπουλος (65′ Τσιτσικλής), Φούσσα Αμαντέο, Αρσενόπουλος (75′ Τσαπραΐλης).

Διαιτητική Τριπλέτα: Δημεράς, Νίκζας, Κουβατάς.



