Δωρεά βιβλίων στα σχολεία της Δημοτικής Κοινότητας Φαρσάλων από την εκπαιδευτικό και ποιήτρια Κυριακή Δράκου
Σε συνέχεια της Δράσης ευαισθητοποίησης με τίτλο «Πες το με Ποίηση: Ειρήνη» η οποία ολοκληρώθηκε κατά τον μήνα Μάρτιο, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Αθανάσιος Γεροβασίληςκαθώς και η Παιδαγωγός του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Φαρσάλων Χριστίνα Πελεκούδα , επισκέφτηκαν όλα τα Σχολεία του Δήμου Φαρσάλων με σκοπό τη διανομή του εκπαιδευτικού βιβλίου της Κυριακής Δράκου με τίτλο: «12 θεατρικά παραμύθια».
Ταυτόχρονα δόθηκε στους διευθυντές των σχολείων αναμνηστικό της δράσης για την Ειρήνη με τα ποιήματα που έγραψαν τα παιδιά.
Η κα Κυριακή Δράκου είναι Κύπρια εκπαιδευτικός και ειρηνίστρια με πλούσιο ποιητικό και συγγραφικό έργο.
Η Πράξη «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Φαρσάλων (Συνεχιζόμενη Δομή) με Κωδικό ΟΠΣ 6003312, υλοποιείται από το Δήμο Φαρσάλων, αφορά στη λειτουργία Κέντρου Κοινότητας (ΚΚ) με Παράρτημα Ρομά, εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Θεσσαλία 2021-2027» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο + (ΕΚΤ+).