Front PageΑθλητικάΦάρσαλα

Δεν “Χ”άρηκε στην πρεμιέρα ο Αχιλλέας Φαρσάλων

Ισόπαλος με σκορ 1-1 αναδείχθηκε ο Αχιλλέας Φαρσάλων στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ΕΠΣΝΛ DETOX με αντίπαλο τον ΑΟ Μαυροβουνίου στο Δημοτικό Στάδιο των Φαρσάλων.
Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης από την αρχή του αγώνα με τους φιλοξενούμενους να έχουν παθητικό ρόλο και να προσπαθούν να ανακόψουν τις επιθέσεις των παικτών του Κώστα Νεμπεγλέρα.
Ο Αχιλλέας απείλησε στο 10′ με ένα δυνατό σουτ του Μπλατσέρη το οποίο έσκασε μπροστά στον Μπρέλλα ο οποίος με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ.
Στο 15′ ο Παπακωνσταντίνου έκανε όμορφη ατομική ενέργεια σούταρε δυνατά με την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Μπρέλλα.
Στο 18′ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπλατσέρη από τα όρια της περιοχής πέρασε λίγο άουτ Ενώ στο 29′ ο Παπακωνσταντίνου βγήκε στην κόντρα από πάσα του Μπλατσέρη πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο όμως ο επερχόμενος Κερμελίδης έστειλε την μπάλα άουτ από πολύ πλεονεκτική θέση.
Στο δεύτερο μέρος ο Αχιλλέας συνέχισε να πιέζει και είχε κάποιες καλές στιγμές κυρίως με μακρινά σουτ των Κερμελίδη και Καραλούλη. Κόντρα στην ροή του αγώνα ο ΑΟ Μαυροβουνίου κατάφερε να προηγηθεί στο 62′ όταν ο Πράπας μετά από ασίστ του Μπέτση βρέθηκε απέναντι από τον Σταυράκη και πέτυχε το 0-1.
Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες καθώς ο Λάιος αντίκρυσε την δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να χτυπήσουν στην κόντρα επίθεση και να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό πλεονέκτημα τους όσο ο Αχιλλέας πίεζε για να φτάσει στην ισοφάριση.
Κάποιες ενέργειες των Μακρή και Παπακωνσταντίνου δεν είχαν θετική κατάληξη ενώ από πλευράς Μαυροβουνίου ο Πράππας έφτασε δις με αξιώσεις στην τελική προσπάθεια όμως ανακόπηκε.
Εν τέλει στο 85′ η ομάδα του Αχιλλέα κέρδισε πέναλτι με τον Μπλατσέρη να κάνει όμορφη ατομική ενέργεια και να ανατρέπεται εντός της περιοχής.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπλατσέρης ο οποίος ευστόχησε και ισοφάρισε σε 1-1. Στα εναπομείναντα λεπτά οι γηπεδούχοι πίεσαν για να φτάσουν και σε δεύτερο τέρμα όμως το 1-1 παρέμεινε μέχρι και την λήξη της αναμέτρησης.
Οι Συνθέσεις
Αχιλλέας Φαρσάλων (Κώστας Νεμπεγλέρας): Σταυράκης, Λάιος, Κούλπας, Καραμπούζης, Δημολιός, Καραλούλης (70′ Σάρα), Γκαραλιάκος (62′ Χουσενάι), Μπλατσέρης, Παπακωνσταντίνου, Μακρής (70′ Πασσάς), Κερμελίδης.
ΑΟ Μαυροβουνίου (Δημήτρης Κουκουλιάφκας): Μπρέλλας, Μπάγκας Δ., Κολιοφούτης, Μπάγκας Κ., Αθανασιάς, Μπατζέλας Ν., Μπατζέλας Β., Μπέτσης (82′ Τατσέλος) Φακίτσας (59′ Ράχης), Πράπας (73′ Σιάτρας), Κακαζούκης.
Back to top button