Διασκέδαση - ΠληροφορίεςΕιδήσεις

Overwin… η “επανάσταση” στον χώρο του στοιχήματος για να σας γίνει το ταμείο συνήθεια

Θέλεις να σταματήσεις να παίζεις για να τζογάρεις και θέλεις να παίζεις για να κερδίζεις;

Σου έχουμε έτοιμο το “σιγουράκι” που ακούει στο όνομα overwin!

Τι είναι η OVERWIN;

Η OVERWIN είναι μια εξελιγμένη πλατφόρμα ανάλυσης αγώνων ποδοσφαίρου η οποία δίνει live προγνωστικά επίτευξης επόμενου γκολ για τους αγώνες αυτούς, αξιοποιώντας τα αγωνιστικά και τα εξωαγωνιστικά δεδομένα τους, καταφέρνοντας αποτελέσματα με μεγάλο ποσοστό επιτυχίας.

Για να λάβεις τα προγνωστικά της OVERWIN αρκεί να κατεβάσεις την εφαρμογή μέσω PlayStore για συσκευές Android.

Κάνε εγγραφή στο site, αγόρασε κάποιο από τα διαθέσιμα πακέτα συνδρομής και θα μπορείς να λαμβάνεις τα προγνωστικά μας μέσω ειδοποιήσεων στην αντίστοιχη συσκευή.

Πως λαμβάνω τα προγνωστικά;

Για να λάβεις τα προγνωστικά της OVERWIN αρκεί να κατεβάσεις την εφαρμογή μέσω PlayStore για συσκευές Android ή μέσω AppStore για συσκευές iOS και εφόσον κάνεις εγγραφή στο site μας και αγοράσεις κάποιο από τα διαθέσιμα πακέτα συνδρομής, τότε θα μπορείς να λαμβάνεις τα προγνωστικά μας μέσω ειδοποιήσεων στην αντίστοιχη συσκευή.

Τι είδους στοιχήματα παίζουμε με τις ειδοποιήσεις της OVERWIN;

Στις ειδοποιήσεις της OVERWIN στοιχηματίζουμε πάντα στο ένα παραπάνω γκολ από το σκορ που λέει η ειδοποίηση. Αν η ειδοποίηση έρθει στο πρώτο ημίχρονο ενός αγώνα τότε παίζουμε για ένα γκολ ακόμα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ενώ αν έρθει στο δεύτερο ημίχρονο τότε παίζουμε για ένα γκολ ακόμα μέχρι το τέλος του αγώνα.

Με ποιους τρόπους μπορώ να πληρώσω την συνδρομή μου;

Οι τρόποι πληρωμής της συνδρομής που μπορείς να επιλέξεις είναι οι εξής:
PayPal, Visa, Mastercard.

Σε πόσες συσκευές ταυτόχρονα μπορεί να είναι ενεργή μία συνδρομή;

Κάθε συνδρομή μπορεί να είναι ενεργή σε μία μόνο συσκευή.

Γιατί να κάνω συνδρομή στην OVERWIN;

Επειδή λαμβάνοντας τα προγνωστικά μας, που σταθερά σε μηνιαία βάση ξεπερνούν το 70% και ακολουθώντας τον σωστό τρόπο παιχνιδιού που προτείνουμε, μπορείς εύκολα και ξεκούραστα να βγάλεις ένα έξτρα μηνιαίο εισόδημα η ακόμα και να φτάσεις σε ένα επίπεδο επαγγελματία παίκτη στοιχήματος.

Και επειδή μια τόσο εξελιγμένη πλατφόρμα ανάλυσης δεδομένων δεν βασίζει τίποτα στην… θεά τύχη με μια απλή αναζήτηση στο ιστορικό της Overwin θα μπορέσετε να δείτε τα πραγματικά τεράστια ποσοστά επιτυχιών και επαλήθευσης των σημείων.

Επίσης η Overwin έχοντας “σκανάρει” τον τρόπο που παίζουν οι παίκτες του στοιχήματος θα βρεις και διαθέσιμους προτεινόμενους τρόπους παιχνιδιού.

Συμβουλές & Tips

Αφού κατεβάσεις την εφαρμογή της OVERWIN, επιλέξεις ένα από τα διαθέσιμα πακέτα συνδρομής και συνδεθείς στην εφαρμογή μας, αυτόματα θα είσαι σε θέση να λαμβάνεις μέσω ειδοποιήσεων τα live προγνωστικά της πλατφόρμας.

Η πλατφόρμα της OVERWIN σκανάρει όλους τους αγώνες που παίζονται live σε όλο τον κόσμο 24 ώρες την ημέρα.

Κάνε λοιπόν την εγγραφή σου και ξεκίνα και εσύ να βλέπεις άμεσο κέρδος και δεδομένη επιτυχία στον τρόπο που στοιχηματίζεις!

Back to top button