ΕιδήσειςΠολιτικά

Kυριάκος Μητσοτάκης: “Αναλαμβάνω τη διακυβέρνηση έχοντας επίγνωση της εθνικής ευθύνης”

«Η κοινωνία θέλει να πάμε μπροστά όλοι μαζί. Θα είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων. Είμαι εδώ για όλους» είπε ο νέος πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη μεγάλη νίκη των εθνικών εκλογών.

«Αναλαμβάνω τη διακυβέρνηση, έχοντας επίγνωση της εθνικής ευθύνης. Και στέκομαι με σεμνότητα και σεβασμό απέναντι στη λαϊκή ετυμηγορία.

Δεν θα διαψεύσω τις ελπίδες σας» συμπλήρωσε.

«Απευθύνομαι στους Έλληνες του εξωτερικού: Δεν σας ζητάω να επιστρέψετε, αλλά να έχετε την καρδιά και το μυαλό σας εδώ. Από σήμερα δουλεύουμε για να αλλάξουμε τη χώρα που αναγκαστήκατε να εγκαταλείψετε» διευκρίνισε και συνέχισε καθιστώντας σαφές πως «το κύρος της δημοκρατίας και των θεσμών θα αποκατασταθεί. Στόχος, να κάνουμε τη ζωή κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδας καλύτερη».

«Η διαφάνεια, η λογοδοσία και η αξιοκρατία επιστρέφουν στη χώρα. Η Βουλή θα δουλέψει όλο το καλοκαίρι γιατί το μέλλον δεν μπορεί να περιμένει» υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Από αύριο ο ουρανός θα είναι πιο γαλανός και ο ήλιος πιο φωτεινός, ξημερώνει μια νέα μέρα για την πατρίδα μας».

Back to top button