Γενικές ΕιδήσειςΤοπικά - ΠολιτικάΦάρσαλα

H Λαϊκή Συσπείρωση Φαρσάλων εύχεται καλή δύναμη στους μαθητές των πανελλαδικών εξετάσεων

H «Λαϊκή Συσπείρωση» Φαρσάλων, εύχεται καλή δύναμη σε κάθε μαθήτρια και μαθητή των ΕΠΑΛ και ΓΕΛ, που ξεκινά τη μάχη των ενδοσχολικών και πανελλαδικών εξετάσεων. Σας βλέπουμε να μεγαλώνετε, να κάνετε όνειρα, για το δικαίωμα στη μόρφωση μέσα από ένα αποκλειστικά δημόσιο δωρεάν σύστημα παιδείας, αλλά και για το δικαίωμα στο μέλλον με πλήρη και σταθερή εργασία για όλους με σύγχρονα δικαιώματα.

Ο δρόμος της ζωής για όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές, είναι μακρύς και δεν καθορίζεται από την επιτυχία ή αποτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Με εφόδια όμως  την γνώση, την ανθρωπιά, την αλληλεγγύη, τη  συλλογικότητα και τον αγώνα μπορείτε να κάνετε τα όνειρά σας για μια καλύτερη ζωή πραγματικότητα! Είμαστε μαζί σας στην προσπάθεια που κάνετε, κόντρα στις δυσκολίες και στα εμπόδια που σας βάζουν. Ας σταματήσει η κυβέρνηση να παίζει  με τα νεύρα των μαθητών. Από νωρίς το πρωί τη Δευτέρα 29-05-2023 έχει πέσει η πλατφόρμα της Τράπεζας Θεμάτων και σε όλη την Ελλάδα τα σχολεία αδυνατούν να βγάλουν Θέματα προκειμένου να ξεκινήσουν οι εξετάσεις.

Το υπουργείο Παιδείας έχει αφήσει χιλιάδες καθηγητές που έχουν πάει στα σχολεία το πρωί να περιμένουν να κληρωθούν τα θέματα και χιλιάδες μαθητές καρφωμένους στα θρανία τους να περιμένουν πότε Θα ελεήσουν να φτιάξουν το σύστημα, εντείνοντας την αγωνία τους για το πότε Θα δώσουν το μάθημα.

Η Νεολαία έχει αποδείξει τη δύναμη της.  Κρατήστε για πάντα στο μυαλό σας ότι τη ζωή και το μέλλον σας  δεν θα σας τα χαρίσει κανείς, τα κατακτάτε  με προσωπική και κυρίως με  συλλογική προσπάθεια και αγώνα!!!

Λαϊκή Συσπείρωση Φαρσάλων
Δημοτικός σύμβουλος
Αποστόλης Αναγνώστου

Back to top button