Γενικές ΕιδήσειςΦάρσαλα

Τα Φάρσαλα «αποχαιρέτησαν» την Καναδική αρχαιολογική αποστολή

Γεύμα προς τιμήν των μελών της αρχαιολογικής αποστολής του Καναδικού Ινστιτούτου που πραγματοποίησε ανασκαφικές έρευνες στον περιβάλλοντα χώρο του Κάστρου της Καλλιθέας, παρέθεσε ο δήμος Φαρσάλων σε κατάστημα εστίασης στο Ναρθάκι.

Πρόκειται για μία πράξη ευγνωμοσύνης, με αφορμή την ολοκλήρωση του φετινού ερευνητικού έργου, στο πλαίσιο του νέου πενταετούς προγράμματος 2021 – 2025 που έχει εγκριθεί από το υπουργείο Πολιτισμού.

Κατά τη διάρκεια του γεύματος, τα στελέχη του δήμου Φαρσάλων ενημερώθηκαν για την πρόοδο της ανασκαφής αλλά και τα αποτελέσματα αυτής.

Ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλουευχαρίστησε την Καναδική αποστολή τονίζοντας πως «επιτελούν σπουδαίο έργο στην προσπάθεια για την αναζήτηση και ανάδειξη της πλούσιας ιστορικής κληρονομιάς της περιοχής των Φαρσάλων».

Το παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Σοφία Χατζηπλή, Δημήτρης Γούσιας, Κωνσταντίνος Μπαλατσός και Ευαγγελία Χαμορούσου, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΦ κ. Γιάννης Τριάντης και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ναρθακίου κ. Θανάσης Λελεντζής.

Back to top button