«Χόρεψε» και βράβευσε με μεγάλη επιτυχία ο Γ.Σ. Φαρσάλων Krousta!!!

Το Σάββατο 15/12 διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στο Κτήμα “ΑΙΓΛΗ” η ετήσια χοροεσπέριδα του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων Krousta.

Η εκδήλωση στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία και οι άνθρωποι της Διοίκησης του Γ.Σ. Φαρσάλων Krousta ευχαριστούν θερμά όλους τους παρευρισκόμενους.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ ανδρών του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων, οι αθλητές των τμημάτων υποδομής, της γυναικείας ομάδος μπάσκετ του τμήματος σκάκι και όλων των τμημάτων που διαθέτει ο Σύλλογος.

Πριν την έναρξη των βραβεύσεων η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Έρη Σιώμου καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε θερμά όλους τους ανθρώπους που στηρίζουν από την πρώτη ημέρα την νέα προσπάθεια του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων Krousta.

Επίσης ευχαρίστησε τον μεγάλο χορηγό της ομάδος το κατάστημα “Krousta” και τον ιδιοκτήτη του κ. Χρήστο Τσαπραίλη όλους τους χορηγούς της ομάδος, όλα τα μέλη της Διοίκησης και φυσικά τους προπονητές τους αθλητές όλων των τμημάτων.

Τον λόγο πήρε το μέλος της Διοίκησης κ. Κων/νος Λιούπης ο οποίος έκανε τον απολογισμό της χρονιάς, “αποκάλυψε” όλες τις δράσεις που έχει δρομολογήσει να κάνει η Διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων Krousta και μετέπειτα ευχαρίστησε και αυτός με την σειρά του όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σε αυτή την προσπάθεια.

Αμέσως μετά διεξήχθησαν οι προγραμματισμένες βραβεύσεις.Αρχικά ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Άρης Καραχάλιος βραβέυσε τον απερχόμενο πρόεδρο του Συλλόγου κ. Λεωνίδα Γκόβαρη για την προσφορά του στον Σύλλογο.

Εν συνεχεία το μέλος της Διοίκησης κ. Απόστολος Παπαδόπουλος βράβευσε τον μέχρι πρότινος αρχηγό του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων Γιώργο Αναγνωστόπουλο, ο οποίος απουσίαζε ελέω αγωνιστικών υποχρεώσεων με την ομάδα της Λευκάδας στην οποία αγωνίζεται πλέον.

Έτσι την πλακέτα παρέλαβε ο αδερφός του και παίκτης του Γ.Σ. Φαρσάλων Χρήστος Αναγνωστόπουλος.

Το μέλος της Διοίκησης κ. Αλέκος Ζαχαρής βράβευσε τον πρώην φυσικοθεραπευτή κ. Βασίλη Καραδήμα ο οποίος προσέφερε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του στην ομάδα του Γυμναστικού.

Μετέπειτα ο κ. Τάκης Μόκας μέλος της Διοίκησης επίσης βράβευσε τον πρόεδρο της ΕΣΚΑΘ κ. Δημήτρη Ντούγκο.

Τέλος η πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων Krousta κ. Έρη Σιώμου βράβευσε την ομάδα του παιδικού του Γυμναστικού η οποία την περσινή σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα παίδων Καρδίτσας και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά της Θεσσαλίας.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με τραγούδια του γνωστού δημοτικού τραγουδιστή Λάμπρου Σκάρλα και της ορχήστρας του.

Μοιραστείτε το άρθρο του Πρώτου τύπου.

Σχετικές δημοσιεύσεις