Αθλητικά.Φάρσαλα

Τρίποντο “ανάσα” με τριάρα για τον Ολυμπιακό Αμπελιάς!

Πολύ σπουδαία νίκη τόσο σε βαθμολογικό όσο και σε ψυχολογικό τομέα πέτυχε ο Ολυμπιακός Αμπελιάς ο οποίος κατάφερε να προσπεράσει το εμπόδιο του ΠΑΟΛ Αβέρωφ με σκορ 3 – 1.

Έτσι το συγκρότημα του Δημήτρη Βλάχου κατάφερε να φτάσει τους 27 βαθμούς και βρίσκεται στην 6η θέση των Play Out.

Στα της αναμέτρησης οι “ερυθρόλευκοι” μπήκαν με το πόδι στο “γκάζι” και μέσα σε λίγα λεπτά κατάφεραν με πανομοιότυπο τρόπο να σκοράρουν δυο τέρματα μέσα σε διάστημα λίγων λεπτών.

Αρχικά στο 8′ και μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Καρατζούκος με κοντινή προσπάθεια άνοιξε το σκορ.

Ενώ στο 20′ και πάλι η Αμπελιά κέρδισε κόρνερ και μετά από προσπάθεια του Τσαπατώρη και διώξιμο των αμυντικών πάνω στην γραμμή ο Αντωνίου με προβολή πέτυχε το 2 – 0.

Στην συνέχεια του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα έχασαν κάποιες καλές στιγμές με τους Χατζή και Καρατζούκο και πήγαν στα αποδυτήρια όντας μπροστά με διαφορά ασφαλείας.

Στα μισά του δευτέρου μέρους ο Ολυμπιακός κατάφερε να πετύχει και τρίτο τέρμα με πανέμορφο σουτ από εκτέλεση φάουλ του Χρήστου Πετράκη.

Το μοναδικό που κατάφερε το Αβέρωφ ήταν να μειώσει με τον Γιαννούλα στο 88′ στο τελικό 3 – 1.

Οι Συνθέσεις

 

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Δημήτρης Βλάχος): Παπαγούλας, Χάμος, Αντωνίου, Πετράκης, Νικολακούλης, Κοτρώτσος, Χατζής, Μπλάντας (75′ Γαλάνης), Χύσα, Καρατζούκος, Τσαπατώρης.

ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Φώτης Πλίτσης): Τζήκας, Στεργίου, Μπαντέλας, Βαρσάμης, Σπαρτής, Γκουγκουλιάς, Κουτζαηλίας (78′ Γκιόσα), Παπαναστασούλης (62′ Χότζα), Ζήκος (62′ Γιαννούλας), Μπέης (78′ Σδράλης), Κουτσογιάννης (40′ λ.τ. Γιαννούκας).

Διαιτητική Τριπλέτα: Ντελέζος, Νίκζας, Κοτούμπας.

 

Back to top button