Front PageΑθλητικάΦάρσαλα

Μεγάλο τρίποντο για την Δόξα Υπέρειας, με “αγγλικό” σκορ!

Η Δόξα Υπέρειας πέτυχε μια πολύ μεγάλη νίκη στην έδρα της απέναντι στον πρωτοπόρο Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων με σκορ 3 – 2 και έτσι έφτασε τους 22 βαθμούς μετά από 16 αγωνιστικές και βρίσκεται μαζί με τον Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων και τον ΑΟ Ελευθερών στην 4η θέση σε τριπλή ισοβαθμία!

Ενώ οι Άγιοι Ανάργυροι παρέμειναν στην κορυφή με 42 βαθμούς.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την Δόξα να επιβάλλει τον δικό της ρυθμό και να ψάχνει τις γρήγορες επιθέσεις ώστε να πετύχει κάποιο γκολ.

Στο 29′ ο Βαγγέλης Αρσενόπουλος πάτησε περιοχή, ανετράπη μετά από μαρκάρισμα αμυντικού ψηλά με τον διαιτητή της αναμέτρησης να υποδεικνύει το σημείο του πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ο οποίος νίκησε τον Φαρμάκη και να ανοίγει το σκορ.

Μάλιστα στο 65′ οι γηπεδούχοι πήραν “αέρα” δυο τερμάτων με τον Βαγγέλη Αρσενόπουλο και πάλι να σκοράρει, όταν μετά από όμορφη ομαδική συνεργασία έκανε το σουτ και πέτυχε το 2 – 0.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πιέσουν και να μπουν ξανά στην διεκδίκηση της αναμέτρησης και στο 75′ αρχικά η προσπάθεια του Παναγιώτου σταμάτησε στο δοκάρι, όμως στην επαναφορά ο Μπακαρτζής με προβολή πέτυχε το 2 – 1.

Στο 78′ ο Μπαντής πάτησε περιοχή, απέφυγε και τον Φαρμάκη, όμως πριν πλασάρει τον πρόλαβε ο αντίπαλος αμυντικός και έδιωξε.

Μάλιστα στο 80′ ο Νούσιος με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Κατσανάκη και πέτυχε το 2 – 2.

Στο 85′ οι Άγιοι Ανάργυροι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Κατσανάκη να αποκρούει εντυπωσιακά την κοντινή προβολή του Νούσιου.

Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και πίεσαν για το γκολ της νίκης το οποίο και κατάφεραν να πετύχουν στο 90+1′ όταν ο Ζιώζιας “έσπασε” την μπάλα στον Κυριαζόπουλο και αυτός με εκπληκτικό δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Αγίων Αναργύρων μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς για το μεγάλο τρίποντο του συγκροτήματος της Δόξας Υπέρειας.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Υπέρειας (Κώστας Ρόφαλης – Τάκης Ρόφαλης): Κατσανάκης, Μπίνας, Τσιούρης Ν., Ισούφης, Ψαλίδας, Δημητρίου Απ., Ζαχαράκης (88′ Ζιώζιας), Μπασαγιάννης (75′ Πίσλι), Αρσενόπουλος Α. (75′ Μπαντής), Κυριαζόπουλος, Αρσενόπουλος Β. (70′ Μπαιράμι Εμ.)

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Δημήτρης Μήτσης): Φαρμάκης, Γκούγκλας (70′ Φάρα), Κατσογιάννης, Αντωνίου, Παναγιώτου, Χασιώτης, Τζίκα, Νούσιος, Τζεμολάρι, Μπακαρτζής.

 

Back to top button