Front PageΑθλητικάΦάρσαλα

Τίτλοι τέλους ανάμεσα σε Δόξα Υπέρειας και το τεχνικό δίδυμο Κώστα και Τάκη Ρόφαλη

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία της Δόξας Υπέρειας με το δίδυμο των προπονητών Κώστα και Τάκη Ρόφαλη μετά από δύο σεζόν όπου οι δύο προπονητές βρέθηκαν στον πάγκο των “μαυραετών” στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΝΛ κατηγορίας.

Η φετινή σεζόν ξεκίνησε με την ομάδα της Υπέρειας να κάνει μεγάλη ανανέωση του ρόστερ της κάτι που όπως ήταν αναμενόμενο έφερε αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της ομάδας όμως ο στόχος της παραμονής επετεύχθη έστω και μέσω της δύσκολης διαδικασίας των Play Out.

Εν τέλει η Δόξα τερμάτισε με 31 βαθμούς και εξασφάλισε την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΝΛ και την νέα αγωνιστική σεζόν.

Πλέον το τεχνικό δίδυμο βρίσκεται σε αναζήτηση νέων “περιπετειών” στους πάγκους και με βάση το έργο τους και την έως τώρα διαδρομή τους δεν θα αργήσουν να εμφανιστούν και οι “μνηστήρες” που θα θελήσουν να τους έχουν στην άκρη των πάγκων τους.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τους κ.κ. Κώστα και Τάκη Ρόφαλη μας τόνισαν τα εξής:

“Ευχαριστούμε θερμά την Διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές της Δόξας Υπέρειας για την άψογη συνεργασία μας τα δύο τελευταία χρόνια.

Ήταν για εμάς ένα δυνατό μάθημα αυτές οι δύο χρονιές με έντονα συναισθήματα, όμορφες και άσχημες στιγμές με πολύ δουλειά και αρκετές εμπειρίες.

Ευχόμαστε στην ομάδα της Δόξας Υπέρειας καλή συνέχεια στην πορεία της και σε όλους τους ανθρώπους που συνεργαστήκαμε τα καλύτερα με υγεία και κάθε επιτυχία.”

Back to top button