Front PageΑθλητικάΦάρσαλα

“Τετράστερος” και τώρα… τελικό παραμονής ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων

Ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων πανηγύρισε τη νίκη με 4 – 1 επί του Ολυμπιακού Αμπελιάς, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των Play Out του 3ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣ Λάρισας.

Έτσι το συγκρότημα του Βασίλη Τσιανάκα έφτασε τους 26 βαθμούς και βρίσκεται στην 4η θέση που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής με την εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον 5ο Διογένη την ερχόμενη Κυριακή 14/5 να έχει χαρακτήρα “τελικού” παραμονής.

Οι γηπεδούχοι μετά το πρώτο αναγνωριστικό πρώτο 20λεπτο μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, ανέβασαν ρυθμό και κατάφεραν να αναλάβουν τα ηνία του παιχνιδιού.

Μάλιστα δεν άργησαν πολύ και να πάρουν και το προβάδισμα, καθώς στο 24ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Τασιόπουλος άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων όμως δεν σταμάτησε εκεί.

Ούτε και ο… Τασιόπουλος, ο οποίος με την ολοκλήρωση του πρώτου ημιώρου στο ματς, σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και έκανε το 2 – 0.

Στο δεύτερο μέρος τώρα, ήταν σειρά του Καναβού να αναλάβει δράση και να «καθαρίσει» με την υπόθεση νίκη.

Διότι ο εν λόγω ποδοσφαιριστές με δύο όμορφα τέρματα που σημείωσε πρώτα στο 63′ και εν συνεχεία στο 69′ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4 – 0.

Το μόνο που κατάφερε η Αμπελιά, ήταν να μειώσει στο τελικό 4 – 1 με σκόρερ τον Τοψίδη.

Οι Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Βασίλης Τσιανάκας): Χαρισούλης, Καϊσέρογλου Ι., Γκουνάρας, Αντωνιάδης (46′ Καναβός), Σκέγια, Ραντάτσι, Πέτσας, Γάτος, Τασιόπουλος, Αργυρακούλης (46′ Αναγνώστου), Σελήνης (46′ Καϊσέρολγου Ν.).

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Αποστόλης Κορομηλάς): Νίκου, Κοντογιάννης, Χριστοδούλου, Γκόγκουρας, Θλιβερός, Γκρίφσα, Τοψίδης, Καμπέρης, Δαλαμπύρας, Σκέντζας, Πάσιος.

Διαιτητική Τριπλέτα: Σκάρπας, Μπατζιανούλης, Μπαλτζής.

Back to top button