Γενικές ΕιδήσειςΦάρσαλα

Σύσκεψη για θέματα καθημερινότητας στα χωριά των Φαρσάλων

Ευρεία τεχνική σύσκεψη έλαβε χώρα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Φαρσάλων παρουσία των τριών αρμοδίων αντιδημάρχων κ.κ. Δέσποινας Συροπούλου, Νίκου Γκατζόγια και Σταύρου Κουκουλιού, καθώς και τον προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων της περιοχής.

Η σύσκεψη ήρθε ως συνέχεια αντίστοιχης συνάντησης που είχε την περασμένη εβδομάδα ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου, χαράζοντας τις κατευθυντήριες γραμμές στη συνεργασία δήμου και κοινοτήτων, μία συνεργασία μείζονος και στρατηγικής σημασίας όπως είχε επισημάνει ο κ. Εσκίογλου.

Η συζήτηση αφορούσε κυρίως ζητήματα καθημερινότητας και υπηρεσιών προς τους δημότες όπως για παράδειγμα η καθαριότητα και οι κοινόχρηστοι χώροι, με τους προέδρους να θέτουν επιμέρους ζητήματα που αφορούν τα χωριά τους.

Ήδη πάντως από πλευράς νέων αντιδημάρχων έχει ξεκινήσει μία προσπάθεια αναδιοργάνωσης για την ενδυνάμωση των παρεχόμενων προς τους πολίτες υπηρεσιών, ενώ συμφωνήθηκε η επαφή των δύο πλευρών να είναι διαρκής ώστε να αντιμετωπίζονται τα όποια ζητήματα προκύπτουν εν τη γενέσει τους.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα:

Back to top button