Front PageΤοπικά - ΠολιτικάΦάρσαλα

Συνάντηση Εμπορικού με τον Δήμαρχο Φαρσάλων

Συνάντηση είχαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων με τον Δήμαρχο Φαρσάλων κ. Μάκη Εσκίογλου, όπου συζητήθηκαν διάφορα θέματα.

Συγκεκριμένα συζητήθηκαν:

Τα προβλήματα που δημιουργούνται καθημερινά λόγω της παράνομης στάθμευσης των αυτοκινήτων, στις αναμονές επί της οδού Λαμίας και σε άλλα σημεία του κέντρου με αποτέλεσμα να μην υπάρχει χώρος για την ολιγόλεπτη στάση οχημάτων των καταναλωτών.

Το θέμα των αυξημένων λογαριασμών ρεύματος που έχει φέρει σε απόγνωση τους επαγγελματίες και τα νοικοκυριά.

Η αύξηση της εγκληματικότητας στη περιοχή και η ενημέρωση από τον δήμαρχο σχετικά με τις ενέργειες της δημοτικής αρχής για την αντιμετώπισή της.

Επίσης συζητήθηκαν ενέργειες για την αύξηση του τουρισμού, καθώς τη συνεργασία του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου με τις υπηρεσίες του Δήμου για τον σχεδιασμό εκδηλώσεων που θα έχει ως στόχο την τόνωση της αγοράς.

H συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε φιλικό και εποικοδομητικό κλίμα, ανταλλάχθηκαν πολλές απόψεις, και οι δυο πλευρές δεσμεύτηκαν να υπάρξει κι άλλη συνάντηση σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα με στόχο τόσο την επίλυση των προβλημάτων της τοπικής αγοράς όσο και την ανάπτυξη αυτής.

Back to top button