Front PageΠολιτιστικάΦάρσαλα

Στο Καρπενήσι η Χορωδία Κ.Α.Π.Η Φαρσάλων

Με μία άψογη παρουσία ξεκίνησε την φετινή καλλιτεχνική της χρονιά η Χορωδία Κ.Α.Π.Η Φαρσάλων. Προσκεκλημένη από την Χορωδία Καρπενησίου “Antonio Vivaldi” για το 25ο διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών, που πραγματοποιήθηκε από τις 2-5 Ιουλίου 2022 στο Καρπενήσι.

Στη χορωδιακή συνάντηση πήραν μέρος συνολικά 15 χορωδίες απ’ όλο τον κόσμο.

Η Φαρσαλινή Χορωδία Κ.Α.Π.Η παρουσίασε τη Κυριακή 3 Ιουλίου 2022 στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου, ένα πρόγραμμα από παραδοσιακά τραγούδια. Τη χορωδία συνόδευσαν οι παρακάτω μουσικοί: Στο ακορντεόν ο Μανούκας Δημήτρης και στο τουμπελέκι ο Ηλιόπουλος Νίκος. Διηύθυνε ο χοράρχης Γεώργιος Αργυρός.

Η παρουσία της χορωδίας ήταν εξαιρετική και απέσπασε θερμά συγχαρητήρια απ’ όλους τους παρευρισκόμενους και τα μέλη των λοιπών χορωδιών.

Μετά το πέρας της εμφάνισης, οι συντελεστές της διοργάνωσης συνεχάρησαν τη χορωδία προσφέροντας αναμνηστικό μετάλλιο και η χορωδία ΚΑΠΗ με τη σειρά της, προσέφερε βιβλία με την ιστορία των Φαρσάλων και το τοπικό προϊόν «Χαλβά Φαρσάλων».  Η βραδιά τελείωσε ευχάριστα με ένα υπέροχο γλέντι με συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Back to top button