Front PageΜόδα - ΟμορφιάΦάρσαλα

Πώς να αγοράσετε κοσμήματα για εσάς: Ο απόλυτος οδηγός

Γιατί να περιμένετε για ένα δώρο; Αποκτήστε το κόσμημα των ονείρων σας τώρα! Ένας οδηγός για όλα όσα πρέπει να ξέρετε πώς να αγοράσετε κοσμήματα για εσάς.

Ως γυναίκα του κόσμου, είστε ανεξάρτητη – ξέρετε τι θέλετε και το επιδιώκετε. Είτε πρόκειται για μια σπουδαία δουλειά είτε για φανταστικές διακοπές, δεν περιμένετε τα πράγματα να έρθουν σε εσάς. Το ίδιο πρέπει να ισχύει και για τα κοσμήματα. Δεν χρειάζεστε ένα σύντροφο ή ένα συγγενή για να αποφασίσει να σας κάνει δώρο κοσμήματα. Αν υπάρχει ένα ιδιαίτερο κομμάτι που θέλετε να έχετε, μπορείτε να βγείτε και να αγοράσετε κοσμήματα για τον εαυτό σας. Μπορεί να είναι συναρπαστικό, μια ώθηση μετά από μια κακή μέρα ή μια επιβράβευση για μια καλή. Μπορεί ακόμη και να είναι όλα τα παραπάνω!

Ωστόσο, αν δεν το έχετε ξανακάνει, η αγορά κοσμημάτων για τον εαυτό σας μπορεί να σας αποπροσανατολίσει λίγο στην αρχή. Εξάλλου, κάνετε μια μεγάλη επένδυση σε κάτι που θέλετε να φοράτε πάντα. Με λίγη έρευνα, μπορείτε να χαρίσετε στον εαυτό σας κάτι πανέμορφο (ελάτε, το αξίζετε!). Σίγουρα θα είστε ενθουσιασμένη με την αγορά σας για τα επόμενα χρόνια. Είτε πρόκειται για ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι που είχατε βάλει στο μάτι είτε για ένα κρεμαστό κόσμημα με πολύτιμους λίθους σίγουρα θα υπάρχει ένα κομμάτι που ταιριάζει απόλυτα στη συλλογή σας, στον τρόπο ζωής σας και στον προϋπολογισμό σας.

Ανακαλύψτε το στυλ σας

Όταν επιλέγετε ένα ωραίο κόσμημα για τον εαυτό σας, προσδιορίστε το προσωπικό σας στυλ και επιλέξτε κάτι που ταιριάζει με αυτό. Μερικές ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας:

  • Πώς είναι η εργασιακή σας ενδυματολογία; Είναι συντηρητικά κοστούμια και ψηλοτάκουνα, ή περισσότερο σαν casual Παρασκευή κάθε μέρα της εβδομάδας;
  • Πηγαίνετε για κοκτέιλ μετά τη δουλειά και παρακολουθείτε θέατρο τα Σαββατοκύριακα; Ή μήπως η ιδέα σας για ένα υπέροχο κυριακάτικο απόγευμα είναι μια βόλτα στο πάρκο;
  • Έχετε την τάση να φοράτε φανταχτερά πράγματα, ή η γκαρνταρόμπα σας τείνει περισσότερο προς το μινιμαλιστικό;

Είναι σημαντικό να τα καταλάβετε αυτά τα πράγματα, γιατί όταν επιλέγετε τα κοσμήματά σας, θα θέλετε να ταιριάζουν με ό,τι φοράτε – είτε σκοπεύετε να τα φοράτε επτά ημέρες την εβδομάδα είτε μόνο σε ειδικές περιστάσεις. Θα είστε περισσότερο ευχαριστημένες με τα κοσμήματά σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, αν τα έχετε επιλέξει με γνώμονα το στυλ και τον τρόπο ζωής σας.

Απλό ή φανταχτερό;

Ψάχνετε για ένα κόσμημα που είναι λιτό, μίνιμαλ και θα ταιριάζει με κάθε ντύσιμο, από Δευτέρα έως Κυριακή; Η κοσμηματοθήκη σας έχει ήδη τα βασικά; Αν όχι, ίσως να θέλετε να ξεκινήσετε από εκεί. Ή μήπως ψάχνετε για ένα κομμάτι που θα σας εντυπωσιάσει – κάτι που θα φοράτε σε ειδικές περιστάσεις; Όσον αφορά τα βασικά, τα διαμαντένια σκουλαρίκια είναι ο τέλειος τρόπος για να αγοράσετε κοσμήματα για τον εαυτό σας – είναι κομψά και έχουν λάμψη που περισσεύει. Μπορείτε να βρείτε διαμαντένια σκουλαρίκια που ταιριάζουν σε κάθε προϋπολογισμό, γεγονός που τα καθιστά έναν εξαιρετικό τρόπο για να ξεκινήσετε τη δημιουργία της συλλογής σας με ωραία κοσμήματα.

Μια άλλη εξαιρετική προσθήκη στην κοσμηματοθήκη σας θα ήταν ένα απλό κολιέ με χρυσή αλυσίδα και ένα διαμάντι. Όπως και με τα σκουλαρίκια, μπορείτε να πάρετε το κολιέ με μια πέτρα που ταιριάζει σχεδόν σε κάθε προϋπολογισμό. Η καθαρή λάμψη ενός λευκού διαμαντιού είναι βέβαιο ότι θα ταιριάξει με κάθε ντύσιμο, από μια μεταξωτή μπλούζα μέχρι το πιο cool δερμάτινο μπουφάν σας. Ολοκληρώστε τα βασικά σας κοσμήματα με ένα πανέμορφο βραχιόλι με διαμάντια. Αν και γενικά δεν είναι μια οικονομική αγορά, αυτό το εντυπωσιακό βραχιόλι με διαμάντια θα είναι ένα βασικό στοιχείο, επτά ημέρες την εβδομάδα. Δείξτε στον κόσμο το εκλεπτυσμένο σας γούστο, στολίζοντας τον εαυτό σας με αυτό το αξιοζήλευτο κομμάτι.

Αν αισθάνεστε ότι έχετε ήδη τα βασικά κοσμήματα, σκεφτείτε να επεκταθείτε με μερικά όχι και τόσο βασικά, αλλά εντυπωσιακά κομμάτια. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να σκεφτείτε μαύρα και έγχρωμα διαμάντια και άλλους έγχρωμους πολύτιμους λίθους. Σκεφτείτε σκουλαρίκια με ζαφείρια. Τα αγαπημένα σας παπούτσια για έξοδο είναι κόκκινα πέδιλα; Ένα κρεμαστό κολιέ με βυσσινί ρουμπίνι ή γρανάτη θα προσθέσει σπίθα και φινέτσα σε κάθε περίσταση.

Αν σας αρέσει να παρευρίσκεστε σε ειδικές εκδηλώσεις, όπως πρεμιέρες θεάτρων ή φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, ένα δαχτυλίδι με έναν μεγαλύτερο πολύτιμο λίθο θα αναβαθμίσει αμέσως τον παράγοντα λάμψη κάθε συνόλου. Όταν αγοράζετε ένα λιγότερο βασικό κομμάτι, σκεφτείτε έξω από το (κοσμηματο)κουτί – προτιμήστε κάτι μεγαλύτερο, πιο πολύχρωμο και πιο τολμηρό από τις συνηθισμένες επιλογές σας. Θα θέλετε κάθε βράδυ να είναι Σαββατόβραδο.

Προϋπολογισμός

Όταν επενδύετε σε ένα ωραίο κόσμημα, εσείς – ως μια έξυπνη, σύγχρονη γυναίκα – θέλετε να παραμείνετε εντός του προϋπολογισμού σας. Αν έχετε ένα κομμάτι στο μυαλό σας, σκεφτείτε να βάζετε ένα μικρό ποσό σε έναν αποταμιευτικό λογαριασμό κάθε μήνα μέχρι να έχετε τα χρήματα για αυτό το ξεχωριστό κομμάτι. Αν λάβετε ένα μπόνους ή μια αύξηση στη δουλειά, είναι μια καλή στιγμή να ανταμείψετε τον εαυτό σας και να βάλετε αυτά τα χρήματα για ένα αντικείμενο που θα σας κάνει να αισθάνεστε περήφανη για τον εαυτό σας κάθε φορά που θα το κοιτάτε.

Ακόμη και αν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό, μπορείτε να αγοράσετε κοσμήματα για τον εαυτό σας. Μόλις τον ορίσετε, σκεφτείτε επιλογές όπως ένα χρυσό κομμάτι χωρίς πολύτιμους λίθους (ιδανικό για τη δημιουργία της βασικής σας συλλογής), όπως ένα κολιέ με αλυσίδα ή ένα απλό δαχτυλίδι. Αν θέλετε πραγματικά κάτι ξεχωριστό, μερικοί από τους λιγότερο γνωστούς πολύτιμους λίθους παρέχουν άφθονο γούστο χωρίς πολλά χρήματα. Τα μαργαριτάρια γλυκού νερού είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για μια κομψή, χαμηλότερης τιμής απόλαυση.

 

Έλα να γνωριστούμε καλύτερα!

Ακολούθησε μας στο Instagram

Βρες μας στο Facebook 

Back to top button