Front PageΓενικές ΕιδήσειςΦάρσαλα

Πήρε “μπροστά” ξανα το σημαντικότατο έργο της ολικής ανακατασκευής της Πλατείας στο Πολυδάμειο

Συνεχίζονται μετά την διακοπή λόγω COVID – 19 οι εργασίες της ολικής ανακατασκευής της πλατείας στο Πολυδάμειο Φαρσάλων.

Ένα έργο πολύ σημαντικό για το χωριό και την αναβάθμιση του καθώς η παλαιά πλατεία είχε αρκετά προβλήματα λειτουργικής φύσεως.

Ο πρόεδρος της ΤΚ κ. Κωνσταντίνος Βούλγαρης μετά από αιτήματα των πολιτών είχε ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρόνια τις διαδικασίες για την ολική ανακατασκευή της πλατείας.

Εν τέλει πριν από αρκετό καιρό το έργο αυτό πήρε σάρκα και οστά και ξεκίνησε η ανακατασκευή.

Όμως τα δεδομένα με την πανδημία και τον «ΙΑΝΟ» στην Επαρχία πήγαν πίσω κάποιες διαδικασίες όμως πλέον συνεχίζονται οι εργασίες.

Οι εργασίες έχουν τεθεί στις βάσεις και προχωρούνκανονικά αν και πλέον δουλεύει λιγότερο προσωπικό για την ολοκλήρωση τους ελέω των πρωτοκόλλων που τηρούνται ευλαβικά.

Μόλις με το καλό ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο έργο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Πρώτου Τύπου» αναμένεται να γίνουν έργα βελτίωσης και αναβάθμισης και σε άλλα σημεία του χωρίου που θα κρατήσουν το χωριό και την κοινότητα «ζωντανή» με στόχο την καλύτερη διαβίωση των πολιτών και την αναβάθμιση της περιοχής.

Back to top button