Front PageΑθλητικάΦάρσαλα

Πέρασε και από την Πελασγιώτιδα με “τετρακίνηση” ο Αχιλλέας Φαρσάλων!

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων προηγήθηκε δις κόντρα στην Πελασγιώτιδα, οι γηπεδούχοι είχαν “απάντηση” όμως η ποιότητα και η δυναμική των “κιτρινόμαυρων” ήταν τα στοιχεία που κυριάρχησαν στο τελευταίο ημίωρο και εν τέλει το συγκρότημα του Κώστα Νεμπεγλέρα πήρε ακόμη μια πολύ σημαντική νίκη με 2 – 4 και έφτασε τους 25 βαθμούς σε 9 αναμετρήσεις και βρίσκεται σταθερά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α’ ΕΠΣΝΛ – DETOX.

Με το “καλημέρα” της αναμέτρησης όταν ο Κούλπας τροφοδότησε στην πλάτη της άμυνας ο Μακρής πάτησε περιοχή και με όμορφο πλασέ πάνω από τον τερματοφύλακα άνοιξε το σκορ για τον Αχιλλέα Φαρσάλων καθώς μόλις στο 4′ με σουτ πέτυχε το 0 – 1.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα καθώς στο 8′ ο Κουμπούρας έκανε λάθος εκτίμηση της φάσης γυρίζοντας την μπάλα προς τον Σταυράκη ο Χριστώνης έκλεψε την μπάλα νίκησε τον Σταυράκη και έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Εν συνεχεία οι παίκτες του Κώστα Νεμπεγλέρα έψαξαν το γκολ με τον Μπλατσέρη σε δυο περιπτώσεις να φτάνει κοντά όταν αρχικά το σουτ που επιχείρησε στο 15′ πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 24′ ο τερματοφύλακας της Πελασγιώτιδας αντέδρασε σωστά και έδιωξε σε κόρνερ.

Ότι δεν κατάφερε στις δυο προηγούμενες περιπτώσεις ο Μπλατσέρης το πέτυχε στο 30′ όταν με δυνατό συοτ μέσα από την περιοχή έβαλε εκ νέου σε θέση οδηγού τον Αχιλλέα Φαρσάλων με το 1 – 2 να παραμένει ως την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 50′ ο Μακρής έχασε μια καλή στιγμή για τον Αχιλλέα όταν το σουτ που επιχείρησε κόντραρε και πέρασε κόρνερ.

Στο 54′ ο Οσμάνι κατάφερε να ισοφαρίσει και πάλι για την Πελασγιώτιδα μετά από κόντρα επίθεση και πλασέ μέσα από την περιοχή.

Οι “κιτρινόμαυροι” απάντησαν άμεσα και πήραν αμέσως εκ νέου “κεφάλι” στο σκορ με τον Παπακωνσταντίνου στο 56′, όταν πήρε το ριμπάουντ από προσπάθεια του Γκαραλιάκου και με δυνατό σουτ πέτυχε το 2 – 3.

Μάλιστα αυτή την φορά οι παίκτες του Αχιλλέα δεν ήταν διατεθειμένοι να μπουν σε εκ νέου… μπελάδες και στο 58′ ο Μπλατσέρης πάτησε περιοχή, ανατράπηκε και κέρδισε πέναλτι.

Ο ίδιος εκτέλεσε εύστοχα την εσχάτη των ποινών και έγραψε το τελικό 2 – 4 και παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Η Σύνθεση

Αχιλλέας Φαρσάλων (Κώστας Νεμπεγλέρας): Σταυράκης, Κούλπας (80′ λ.τ. Γκόλτσιος), Κουμπούρας, Δημολιός, Καραμπούζης, Λάιος, Καραλούλης (55′ Γκαραλιάκος), Μπλατσέρης, Μακρής, Παπακωνσταντίνου, Κερμελίδης (65′ Αετόπουλος).

 

Back to top button