Front PageΤοπικά - ΠολιτικάΦάρσαλα

Οι λόγοι που η “Λαϊκή Συσπείρωση Φαρσάλων” δεν ψήφισε τα μέτρα στήριξης των πλημμυροπαθών

Σε ανακοίνωση της “Λαϊκής Συσπείρωσης Φαρσάλων” επισημαίνονται τα εξής:

“Ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής συσπείρωσης Αποστόλης Αναγνώστου καταψήφισε το ψήφισμα που υποστήριξαν οι άλλες παρατάξεις “Για τη στήριξη των πλημμυροπαθών του Δήμου μας” γιατί θυμίζει την παροιμία που λέει “να σε κάψω Γιάννη μου να σε αλείψω λάδι”.

1) Το έγραψαν το ψήφισαν αυτοί που ευθύνονται για τα αντιπλημμυρικά έργα που δεν έχουν γίνει τόσα χρόνια, η παράταξη του κ.Εσκίογλου -η παράταξη του κ.Καραχάλιου (νυν Κ.Παναγιωτοπούλου) και η παράταξη της κ.Ίφου, που ζητούν ψήφο εμπιστοσύνης τις 8 Οκτώβρη από τους κατοίκους.

2) η Λαϊκή Συσπείρωση, εδώ και χρόνια διεκδικεί την κατάργηση οποιαδήποτε τέλους και χαράτσι από τα τιμολόγια του Δήμου έχουν επιβάλλει

3)έχει απαιτήσει την απαλλαγή από τα ανταποδοτικά δημοτικά τέλη για όλα τα νοικοκυριά.

4) Για τους πλημμυροπαθείς πλήρη στήριξη από το κράτος τόσο για της ανάγκες των κατοικιών αλλά για τη λαϊκή περιουσία

5) έχουμε επανειλημμένως απαιτήσει την κατάργηση όλων των τροφείων σε Παιδικούς Σταθμούς

6) έχουμε διεκδικήσει κατά σειρά ετών την κατάργηση των διδάκτρων στη Μουσική Σχολή του Δήμου μας και ενίσχυση με μόνιμες προσλήψεις και άλλων δασκάλων για άλλα μουσικά όργανα .

7) για τον αγρότη την κρατική και πλήρη κάλυψη αποζημιώσεων 100% της παραγωγής , των εργαλείων, των μηχανημάτων, τα σπίτια και ότι άλλο έχει καταστραφεί από απουσία έργων, του Δημοτικού και Κρατικού σχεδιασμού αντιμετώπισης καιρικών φαινομένων.

Με τις προτάσεις και τα ψηφίσματά τους μια εβδομάδα πριν της εκλογές οι παρατάξεις που διετέλεσαν Δημοτική Αρχή, σφυρίζουν σαν να μην άκουσαν τίποτα. Μόνο έργο που έχουν σταδιακά καταφέρει και οι τρεις παρατάξεις, με την κοινή πολιτική τους στις Υπηρεσίες του Δήμου το 2023 να μην έχουν το απαιτούμενο προσωπικό σε όλες τις υπηρεσίες προς τους Δημότες. Αυτό θα οδηγήσει σε λίγα χρόνια οι υπηρεσίες του Δήμου Πράσινο -ηλεκτροφωτισμός-καθαριότητα να δοθούν σε ιδιώτες .
Προσπαθούν να απαλλαγούν των ευθυνών τους για έργα που δεν διεκδίκησαν ποτέ τους ,και συγχρόνως να καθαρίσουν το κάδρο ευθυνών τόσο για Περιφέρεια το κ.Αγοραστό όσο και για την κυβέρνηση και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης”.

Back to top button