ΑγροτικάΦάρσαλα

Μοιράζει ζωοτροφές ο ΑΣ ΕΝΙΠΕΑ στα Φάρσαλα

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός επαρχίας Φαρσάλων ο Ενιπέας ξεκίνησε να μοιράζει από χθες το πρωί Παρασκευή (15/09) ζωοτροφές προς τους πληγέντες κτηνοτρόφους της επαρχίας μας.

Όπως δήλωσε ο κ. Καραϊσκος πρόεδρος του συνεταιρισμού, σε συνεργασία με την ΕΘΕΑΣ συντονιστήκαμε έπειτα από αίτημα μας, οι συνεταιρισμοί για το πώς θα βοηθήσουμε τους πληγέντες κτηνοτρόφους σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Έτσι από χθες ξεκίνησαν οι πρώτες φορτώσεις ζωοτροφών μέσω του φορτίου που ήρθε από την ΑΣ ΚΑΛΑΒΡΎΤΩΝ και αφορούσε μέλη του συνεταιρισμού και κτηνοτρόφους του πρώην Δήμου Ενιπέα.

Όπως ανέφερε ο κ. Καραϊσκος, αρχικά δίνουμε στα μέλη και στους κτηνοτρόφους του πρώην Δήμου Ενιπέα και εν συνεχεία θα προχωρήσουμε και στις υπόλοιπες ενότητες με βάση τη βοήθεια που θα μας έρχεται από τους υπόλοιπους συνεταιρισμούς μέλη της ΕΘΕΑΣ.

Ο αγροτικός συνεταιρισμός επαρχίας Φαρσάλων ο Ενιπέας ευχαριστεί την ΑΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ για την πρώτη  αποστολή του φορτίου. Παρατηρούμε ότι σε αυτές τις δύσκολες  στιγμές πόσο ουσιαστικός είναι ο ρόλος των οργανωμένων συνεταιρισμών και αποτελούν βασικό συστατικό στην διατήρηση των αγροτών και κτηνοτρόφων.

Back to top button