Front PageΓενικές ΕιδήσειςΦάρσαλα

Μεγάλο ενδιαφέρον για συμμετοχή στη φετινή εμποροπανήγυρη των Φαρσάλων – Μέχρι 5/8 οι αιτήσεις

Μεγάλο ενδιαφέρον για συμμετοχή στη φετινή εμποροπανήγυρη των Φαρσάλων – Μέχρι 5/8 οι αιτήσεις

Με έντονο ενδιαφέρον εξελίσσεται η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στην παραδοσιακή εμποροπανήγυρη των Φαρσάλων, η οποία φέτος θα λάβει χώρα από τις 14 έως τις 21 Αυγούστου, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Σκεπαστής Αγοράς, στην είσοδο της πόλης.

«Οι υπηρεσίες του Δήμου μας εργάζονται πυρετωδώς ώστε να είναι όλα έτοιμα για την επιτυχημένη διεξαγωγή του ιστορικού μας παζαριού, ένας θεσμός που κάθε χρόνο φέρνει χιλιάδες επισκέπτες από την ευρύτερη περιοχή και όχι μόνον» τόνισε σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου.

Το ξακουστό «Παναΐα παζάρ» μετρά ιστορία πάνω από 400 ετών στα Φάρσαλα. Στο παζάρι, εκτός από τον ξακουστό Χαλβά Φαρσάλων, την πώληση τοπικών προϊόντων και τις καθιερωμένες ψησταριές, κάποιος μπορεί να βρει εμπόρους από πολλές βιοτεχνίες διαφόρων ειδών, ενώ στον παρακείμενο χώρο λειτουργεί λούνα – παρκ για μικρούς και μεγάλους.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται έως και την Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024, μέσω του πληροφοριακού συστήματος Ο.Π.Σ.Α.Α (https://openmarket.mindev.gov.gr) πραγματοποιώντας είσοδο με τους προσωπικούς τους κωδικούς TAXISNET. Η υπογεγραμμένη αίτηση και τα συνημμένα δικαιολογητικά θα αναρτώνται στα πεδία της εφαρμογής σε μορφή pdf. Μετά την πάροδο της παραπάνω προθεσμίας οι αιτήσεις θα θεωρούνται εκπρόθεσμες.

Περαιτέρω πληροφορίες ή διευκρινίσεις παρέχονται από το Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Φαρσάλων (Διεύθυνση: Πατρόκλου 3 Φάρσαλα, Γραφείο 03) τηλέφωνα επικοινωνίας 2491350113 και 2491350133 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: pazari@dimosfarsalon.gr

Back to top button