Front PageΕιδήσειςΠολιτικά

Μαρία Γαλλιού: «Την Κυριακή, δώσε 5 λεπτά από το χρόνο σου, για τον τόπο σου»

Αναφερόμενη στην κάλπη της 15ης Οκτωβρίου για τον κρίσιμο δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών στη Θεσσαλία, η εκλεγμένη περιφερειακή σύμβουλος της Π.Ε. Λάρισας με τον συνδυασμό του Δημήτρη Κουρέτα, Μαρία Γαλλιού, δήλωσε τα εξής:

«Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου ας δώσουμε 5 λεπτά από το χρόνο μας για τον τόπο μας.

Την οικογένειά μας.

Το νοικοκυριό μας.  

Την Θεσσαλία μας.

5 λεπτά για τα επόμενα 5 χρόνια.

Γιατί, πέρα από κόμματα, συμπάθειες και πολιτικούς υπολογισμούς, αυτό επιλέγουμε την Κυριακή 15 Οκτωβρίου: ποιος θα είναι ο περιφερειάρχης μας για τα επόμενα 5 ολόκληρα χρόνια.

Για το αν θα πάμε μπροστά ή αν θα μείνουμε πίσω και στα ίδια 13 χρόνια τώρα.

Για το αν θα αποκτήσουμε επιτέλους σοβαρό Περιφερειάρχη στο πρόσωπο του Δημήτρη Κουρέτα ή αν θα μείνουμε 18 χρόνια με τον Αγοραστό.

Για το αν θα γίνουν επιτέλους τα αντιπλημμυρικά έργα που περιμένουμε 13 χρόνια για να μην πνιγόμαστε. Ή όχι.

Για το αν θα στηριχθούν επιτέλους – ή όχι – όλοι οι πληγέντες αγρότες, κτηνοτρόφοι, νοικοκυραίοι, επιχειρηματίες όχι μόνο του Daniel και του Elias, αλλά ακόμα και του Ιανού. Υπάρχουν άνθρωποι που καταστράφηκαν για δεύτερη φορά το 2023 και περιμένουν ακόμα χρήματα για τις ζημιές του 2020.

Για το αν θα ζήσουμε επιτέλους – ή όχι – σε μία Θεσσαλία που οι κάτοικοι της έχουν αυτοπεποίθηση και δεν φοβούνται. Δεν φοβούνται τι θα ξημερώσει, δεν φοβούνται τον καιρό, δεν φοβούνται το αύριο. Και δεν φοβούνται γιατί πρώτα από όλα ξέρουν ότι έχει γίνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό από την Περιφέρεια για να προετοιμαστεί η κοινωνία μας απέναντι στη κλιματική κρίση. Δεν φοβούνται γιατί βλέπουν ότι η τοπική οικονομία τούς δίνει ευκαιρίες να σταθούν με αξιοπρέπεια στα πόδια τους, επειδή η Περιφέρεια έχει φροντίσει να κινητοποιήσει κάθε αναπτυξιακό κύτταρο αυτού του ευλογημένου τόπου. Και δεν φοβούνται επειδή νιώθουν δίπλα τους μία Περιφέρεια που ασχολείται μέρα νύχτα μαζί τους, για αυτούς.

Για όλα αυτά, ας δώσουμε την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, 5 λεπτά από τη ζωή μας.

Δίνοντας δύναμη με την ψήφο μας στο Δημήτρη Κουρέτα».

Back to top button