Γενικές ΕιδήσειςΦάρσαλα

Κοινή βιωματική ενημερωτική εκδήλωση από τον Εμπορικό και το 2ο Σύστημα Προσκόπων

H Προσκοπική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας σε συνεργασία με το 2ο Σύστημα Προσκόπων Φαρσάλων και τον Εμπορικό Επιχειρηματικό Σύλλογο Επαρχίας Φαρσάλων στα πλαίσια της «Ευρωπαϊκής Ημέρας Επανεκκίνησης Καρδιάς» διοργανώνουν βιωματική-ενημερωτική εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί από εκπαιδευτές διασώστες την Κυριακή 16/10/2022, ώρες 10:00 -14:00 στην κεντρική πλατεία της πόλης των Φαρσάλων.

Η «Ευρωπαϊκή Ημέρα Επανεκκίνησης Καρδιάς» καθιερώθηκε με διακήρυξη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου το 2012 και λαμβάνει χώρα στις 16 Οκτωβρίου κάθε χρόνο, στοχεύει στην βελτίωση του ποσοστού των ασθενών που επιβιώνουν από έξω νοσοκομειακή καρδιακή ανακοπή, με την βελτίωση της ενημέρωσης, και της εκπαίδευσης του κοινού στην ανάνηψη θύματος ανακοπής, και στην χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (ΑΕΑ).

Στόχος της δράσης μας είναι η εκπαίδευση των πολιτών πάνω σε θέματα καρδιακής ανακοπής και Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης μιας τόσο απλής διαδικασίας που όμως μπορεί να βοηθήσει ένα θύμα σε καρδιακή ανακοπή να επιβιώσει.

Προσκαλούμε όλους τους πολίτες να συμμετέχουν στην ενδιαφέρουσα βιωματική-ενημερωτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη πόλη μας την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στις 10:00 π.μ. στην Κεντρική Πλατεία Φαρσάλων.

Με εκτίμηση
H Προσκοπική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας
Το 2o Σύστημα Προσκόπων Φαρσάλων
Ο Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων

Back to top button