Front PageΑθλητικάΦάρσαλα

“Καθάρισε” και το Αρμένιο και πάτησε γερά στην κορυφή ο ΑΟ Ναρθακίου!

Ο ΑΟ Ναρθακίου κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Αρμενίου με σκορ 2 – 0 και έτσι έφτασε τους 16 βαθμούς σε 6 αγωνιστικές όντας μόνος πρώτος και μάλιστα στο +4 από την Μαρμαρίνη.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Οι παίκτες του Χρήστου Ανδρεόπουλου έχασαν την πρώτη τους καλή στιγμή μόλις στο 7′ όταν ο Κατσανάκης έκανε την σέντρα, ο Μπασδάνης σούταρε από πλάγια θέση με τον τερματοφύλακα του Αρμενίου να τον σταματά.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 12′ ο Μπιζούλας έκανε την σέντρα από και ο Κατσανάκης με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1 – 0.

Οκτώ λεπτά αργότερα μετά από σέντρα και διώξιμο των αμυντικών ο Βόπης με σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 2 – 0.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 30′ ο Μπανιάς έκανε την σέντρα από τα αριστερά όμως οι επερχόμενοι Μπασδάνης και Κατσανάκης δεν κατάφεραν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και έχασαν κάποιες καλές στιγμές ενώ και οι παίκτες του Χρήστου Ανδρεόπουλου είχαν δυο καλές στιγμές όταν αρχικά ο Κυρίτσης από πλάγια θέση δεν κατάφερε να σκοράρει ενώ ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Μουτκανά με το 2 – 0 να παραμένει ως την λήξη της αναμέτρησης.

Η Σύνθεση

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

ΑΟ Ναρθακίου (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Μαργαρίτης, Μακρής, Λελεντζής Στ. (46′ Σόρκος, 70′ Δημακόπουλος), Φλώρος, Μπανιάς, Πατσιούρας, Αγγελόπουλος, Μπιζούλας (65′ Μουτκανάς), Κατσανάκης (65′ Κυρίτσης), Μπασδάνης, Βόπης (75′ Λάμπρου).

 

Back to top button