ΠολιτιστικάΦάρσαλα

Θερινός κινηματογράφος στο Σχολικό Μουσείο των Ενεργών Πολιτών στα Βρυσιά

Ο Σεπτέμβρης έκανε τη χάρη καθώς είχε ιδανική θερμοκρασία χθες το βράδυ, σε όσους βρέθηκαν στο Μουσικό Σχολείο στα Βρυσιά για να παρακολουθήσουν την εξαιρετική ταινία που επέλεξε ο Σύλλογος Ενεργών Πολιτών Φαρσάλων στο πλαίσιο του “Θερινού Σινεμά”.

Φίλοι, μέλη του συλλόγου και αρκετοί σινεφίλ, τίμησαν με την παρουσία τους την πρόσκληση των Ενεργών και όλοι μαζί μια παρέα απόλαυσαν την συναρπαστική ταινία “Γυναίκα από Χρυσό” με την συγκλονιστική ερμηνεία της Ελεν Μίρεν.

Η αντιπρόεδρος του συλλόγου, Φρόσω Ευαγγελοπούλου, στο καλωσόρισμά της αναφέρθηκε μεταξύ άλλων: “ότι πρόκειται για την πρώτη ξενόγλωσση ταινία που προβάλουμε σε αυτό το χώρο. Έχουμε την χαρά σήμερα να εγκαινιάσουμε την νεοαποκτηθείσα μεγάλη οθόνη προβολής. Ένας στόχος που επιτεύχθηκε με την υποστήριξη της επιχείρησης ALTERLIFE και τους ευχαριστούμε πολύ”.

Στη συνέχεια ο λόγος δόθηκε στην υπεύθυνη των Γυμναστηρίων ALTERLIFE κα Ευαγγελία Νταραγιάννη, η οποία ανέφερε σχετικά με την χορηγία: “Συγχαίρουμε το Σύλλογο Ενεργοί Πολίτες Φαρσάλων και τους εμπλεκόμενους σε αυτόν για την έντονη παρουσία του στην πόλη και τις ποιοτικές του δράσεις. Από την πλευρά της ALTERLIFE – και τους ιδιοκτήτες της, κ.κ. Δημήτρη και Τηλέμαχο Κουκουφλή – θεωρούμε ότι η κοινωνική μας ευθύνη, επιτάσσει να είμαστε κοντά στην πόλη τόσο σε όμορφες στιγμές όπως η σημερινή, όπως και σε πιο δύσκολες που έχει βιώσει στο παρελθόν”.

Με την χθεσινή ταινία κλείνει ο φετινός κύκλος των θερινών κινηματογραφικών προβολών στο σχολικό μουσείο για τους Ενεργούς Πολίτες, ενώ δεσμεύονται για την ερχόμενη άνοιξη να επιστρέψουν οι ταινίες με ολοκληρωμένο πρόγραμμα προβολών.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί για την χθεσινή προβολή την εταιρεία AgroFar του κ. Λεβεντάκη για την δωρεά χρηματικού ποσού στο σύλλογο, καθώς και τους συμπαραστάτες του σε κάθε εκδήλωση, τον κ. Ντίνο Βασίλη για την διάθεση των καθισμάτων, την Κάβα Καλουζάκη για την διάθεση των νερών, το Cafe του κ. Χρήστου Τσούλη και φυσικά τους δύο γείτονες κ.κ. Ηλία, Θύμιο για την εξαιρετική φροντίδα που προσφέρουν στην αυλή του μουσείου.

Back to top button