Πολιτικά,Φάρσαλα

Ευχαριστήριο μήνυμα Δέσποινας Συροπούλου

Το δικό της ευχαριστήριο μήνυμα έστειλε η εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη “Φάρσαλα Ανάπτυξη” του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Φαρσάλων κ. Μάκη Εσκίογλου, κ. Δέσποινα Συροπούλου.

«Συμπολίτες, συμπολίτισσες, φίλες και φίλοι, για μια ακόμη φορά αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας, για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου καθώς και τις ευχαριστίες μου για την εμπιστοσύνη που δείξατε αξιολογώντας και κρίνοντας τον συνδυασμό μας “Φάρσαλα Ανάπτυξη”, με κοινωνική και πολιτική ωριμότητα. Αισθάνομαι πλήρη δικαίωση. Η δικαίωση ήρθε τόσο από την προσωπική μου εκλογή, από το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής, όσο και από την πανηγυρική εκλογή του Μάκη Εσκίογλου στο αξίωμα του Δημάρχου, με την πανελλήνια πρωτιά του 75,63%. Με την ψήφο σας επιλέξατε την ενότητα, την συναίνεση και την υπευθυνότητα. Κλείνει έτσι ο κύκλος όσων επένδυσαν, για να κερδίσουν, στην διάσπαση και τον διχασμό.

Όσο με αφορά προσωπικά, σ’αυτήν την προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια ως αιρετή, είχα δίπλα μου την κοινωνία, ΕΣΑΣ. Ως άνθρωπος όμως είχα δίπλα μου την οικογένειά μου. Θέλω να ευχαριστήσω, τους γονείς μου, τον σύζυγό μου, τα παιδιά μου και όλη την εν γένει οικογένειά μου. Η στήριξη τους ήταν καταλυτική για μένα. Τους Ευχαριστώ δημόσια.

Η περίοδος είναι κρίσιμη με πολλές δυσκολίες. Μόνο με συνεργασία και συνεννόηση μπορούμε να χτίσουμε το μέλλον της πόλης μας, των χωριών και των ανθρώπων τους. Η συνεργασία και η συνέργεια από την πλευρά μας, τόσο στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά και με όλους τους φορείς και συλλόγους είναι δεδομένη.

Κάνατε πράξη την δημοτική αλλαγή, για τα Φάρσαλα του αύριο».

Μαζί μπορούμε!
Συροπούλου Δέσποινα
Δημοτική σύμβουλος

Back to top button