Front PageΓενικές ΕιδήσειςΦάρσαλα

Δράση δικτύωσης της ψυχολόγου του Κέντρου Κοινότητας Φαρσάλων με την μαία του Κέντρου Υγείας

Την Τρίτη 23 Ιουνίου 2020 η Τσέντζου Ι. ,Ψυχολόγος του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Φαρσάλων της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης- ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ. πραγματοποίησε συνάντηση με την Πιτσιάβα Φ., Μαία του Κέντρου Υγείας Φαρσάλων με σκοπό τη συνεργασία για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του πληθυσμού σε θέματα που αφορούν στην ενίσχυση της υγείας και της ψυχικής ευημερίας.

Συζητήθηκαν ποικίλες θεματολογίες καθώς και το ενδεχόμενο δημιουργίας διαφόρων ομάδων όπως εγκύων και εφήβων με σκοπό την ενημέρωση για θέματα που άπτονται των καταστάσεων που βιώνουν ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα της ζωής τους. Η ψυχολόγος ενημέρωσε επίσης για την υπηρεσία της συμβουλευτικής που μπορεί να παρέχει σε οποιοδήποτε πολίτη.

Ευχαριστούμε την κ. Πισιάβα Φ. για το ενδιαφέρον και τις προτάσεις της και δεσμευόμαστε να πραγματοποιήσουμε από κοινού δράσεις που θα αφορούν τους πολίτες και θα προάγουν τη ψυχοκοινωνική υγεία.

Το κέντρο Κοινότητας του Δήμου Φαρσάλων εντάσσεται στο «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο. Για πληροφορίες σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας:

· Ισόγειο Δημαρχιακού Καταστήματος, Πλατεία Δημαρχείου, Τ.Κ 40300, Φάρσαλα, τηλ: 2491350161, e-mail: k.koinotitas@dimosfarsalon.gr

· Παράρτημα Ρομά: Οικισμός Λυόμενων κατοικιών Ρομά, 3η Πτέρυγα Εργατικών Κατοικιών, τηλ: 2491025805,

· e-mail:k.koinothtas_roma@dimosfarsalon.gr

Η εξυπηρέτηση του κοινού γίνεται καθημερινά, τις εργάσιμες μέρες και ώρες: 7:30π.μ έως 15:30μμ.

Back to top button