Front PageΑθλητικάΦάρσαλα

«Διπλό» στη Μαρμαρίνη έβγαλε ο Α.Ο. Ναρθακίου!

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Λάρισας πανηγύρισε ο ΑΟ Ναρθακίου ο οποίος επιβλήθηκε με σκορ 1 – 3 του Χειμάρρου Μαρμαρινής και έτσι έφτασε το συγκρότημα του Χρήστου Ανδρεοπούλου έφτασε τους 4 βαθμούς μετά από 3 αγωνιστικές.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους γαλάζιους να ανοίγουν το σκορ στο 35′ όταν μετά από σουτ του Τσιτσικλή και κόντρες μέσα στην περιοχή ο Πλίτσης με πλασέ πέτυχε το 0-1.

Στο 60′ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Καρπέτη.

Όμως οι παίκτες του ΑΟ Ναρθακίου είχαν άμεση απάντηση καθώς πέντε λεπτά αργότερα ο Τσιτσικλής εκτέλεσε φάουλ και ο Χουσενάι με προβολή από κοντά πέτυχε το 1 – 2.

Οι γηπεδούχοι στην συγκεκριμένη φάση έμειναν και με παίκτη λιγότερο.

Το τελικό 1 – 3 σημείωσε στο 71′ ο Αλέξανδρος Αρσενοπόπουλος μετά από όμορφη ομαδική συνεργασία με τον Τσιτσικλή και κοντινό πλασέ μέσα από την περιοχή.

Οι άνθρωποι του ΑΟ Ναρθακίου αφιερώνουν την νίκη στον Σταυρό Μουτκανά ο οποίος είναι τραυματίας και του εύχονται ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στα γήπεδα.

Και στον Στάθη Λελεντζή ο οποίος έγινε πατέρας και όλη η οικογένεια του ΑΟΝ εύχεται τα καλύτερα στον Στάθη, την σύζυγό του και το νέο μέλος της οικογένειας Λελεντζή με υγεία τύχη και οικογενειακή ευτυχία.

Ενώ οι άνθρωποι του Ναρθακίου ευχαριστούν θερμά τους ανθρώπους της Μαρμαρινής για την άψογη φιλοξενία τους και δεσμεύονται να την ανταποδώσουν στον δεύτερο γύρο.

Οι Συνθέσεις

Χείμαρρος Μαρμαρινής (Γιάννης Μπουρνάκας – Αντώνης Μπούρας): Μπομπόλας, Τεκέδης, Βούλγαρης (85′ Έξαρχος), Παπαδημητρίου (46′ Βαρθαλάμης), Καραμάνης, Τζόγκας, Δημάκης (85′ Καραπαρίσης), Καρπέτης (65′ Γκέκας) Αποστολάρας, Παπαχρήστος, Καλφούντζος.

Α.Ο. Ναρθακίου (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Τσαπραΐλης, Μακρής, Δημακόπουλος, Γκατζόγιας, Πατσιούρας, Χουσενάι (89′ Μπουλούτσος), Αγγελουσοπούλος (60′ Μπανιάς), Βόπης, Κυριαζόπουλος, Τσιτσικλής (89′ Σαμαράς), Πλίτσης (70′ Αρσενοπόπουλος Α.).

Διαιτητική Τριπλέτα
Κουκούλης, Παραφέστας, Στάμος.

Back to top button