ΑθλητικάΦάρσαλα

«Διπλό» και με την «βούλα» για την Υπέρεια!

Αναγέννηση Φαρσάλων και Δόξα Υπέρειας διασταύρωσαν τα «ξίφη» τους στο τοπικό ντέρμπι του 2ου ομίλου της Α1 ΕΠΣΛ κατηγορίας με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το «διπλό» με σκορ 0 – 1 χάρις σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κουσιώρα στο 78′ της αναμέτρησης.

Έτσι οι αετοί έφτασαν τους 17 βαθμούς και είναι στην 3η θέση μαζί με την ΑΕ Βουναίνων και στο -3 από την κορυφή. Ενώ η Αναγέννηση με 6 βαθμούς είναι στην 14η θέση μαζί με τον ΑΟ Ναρθακίου.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την Υπέρεια να έχει την κατοχή, όμως η αμυντική προσέγγιση της Αναγέννησης δεν επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να δημιουργήσουν την μεγάλη ευκαιρία.

Μάλιστα η Αναγέννηση έχασε την πρώτη καλή στιγμή όταν στο 7′ ο Ζαγγανάς έκανε το πλασέ στην κίνηση από θέση τετ α τετ με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 13′ ένα σουτ του Σαλή πέρασε μόλις δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Σκαντζούρη.

Η Υπέρεια «απάντησε» στο 35′ και «άγγιξε» το γκολ, όταν ο Καλφόγλου έκανε παράλληλη σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα μετά από κόντρες έφτασε στον Τζατζάκη, αυτός είδε εκτός θέσης τον Γκατζανά, έκανε το ψηλοκρεμαστό πλασέ με τον Παναγιώτη Δημουλά να σώζει πριν η μπάλα περάσει την γραμμή.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με ένα σουτ του Κερμελίδη και ένα του Κουσιώρα που πέρασαν λίγο άουτ, ενώ οι γηπεδούχοι είδαν το πλασέ του Ζαγγανά να διώχνει με δυσκολία σε κόρνερ ο Σκαντζούρης.

Στο 77′ ο Γκατζόγιας πάτησε περιοχή μετά από όμορφη ατομική ενέργεια ανατράπηκε από τον Γιαχνή με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει την «άσπρη βούλα».

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κουσιώρας ο οποίος δεν λάθεψε και πέτυχε το 0 – 1.

Αυτό το τέρμα έδωσε «αέρα» στους φιλοξενούμενους οι οποίοι στο τελευταίο δεκάλεπτο έχασαν τρεις κλασσικές ευκαιρίες, όταν αρχικά ο Κερμελίδης αστόχησε από θέση τετ α τετ, ενώ το πλασέ του Κουσιώρα μπλόκαρε ο Γκατζανάς, όπως και την κεφαλιά του Τζατζάκη και έτσι το 0 – 1 παρέμεινε μέχρι την λήξη της αναμέτρησης.

Οι Συνθέσεις

Αναγέννηση Φαρσάλων (Νίκος Θεοχαρόπουλος): Γκατζανάς, Ευθυμιάδης, Δημουλάς Π (82′ λ.τ. Θλιβερός)., Μπανιάς, Γιαχνής, Τσακαβίτης (85′ Κατμέρος), Πατσιούρας, Μισαηλίδης (62′ Καρακώστας), Σαλής, Δημουλάς Δ., Ζαγγανάς (75′ Τζιλήρας).

Δόξα Υπέρειας (Γιώργος Λυκοκώστας): Σκαντζούρης, Παπαδόπουλος, Ντόντος, Δημητρίου, Τραμπάκουλος, Γκατζόγιας, Σουλτούκης (87′ Τσιούρης Γ.), Κουσιώρας, Κερμελίδης, Καλφόγλου (90+1′ Ζαχαράκης), Τζατζάκης.

Τριπλέτα: Πατέτσιος, Γκουγκότης, Κοντογιάννης

Back to top button