Front PageΑγροτικάΠολιτικά,Τοπικά - ΠολιτικάΦάρσαλα

Γαλλιού: “Θεομηνία” αδιαφορίας για τους κατοίκους των Φαρσάλων;

«Η επαρχία Φαρσάλων δεν αρέσκεται σε εγκλήσεις και αντεγκλήσεις. Κάποια έργα έγιναν και κάποια καίρια δεν έγιναν αλλά είναι επιτακτικό να γίνουν».

Τα παραπάνω σημειώνει σε δήλωσή της το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ κα Μαρία Γαλλιού μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε σε χωριά του δήμου Φαρσάλων.

«Μια απλή επίσκεψη στα χωριά, Βασιλί, Ευύδριο, Υπέρεια διαπιστώνεις ότι  ζουν σε συνθήκες “Ιανού¨ εδώ και δύο χρόνια και δεν προλαβαίνουν να μετρούν τις πληγές τους.

Με τον εκπρόσωπο τύπου της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων ν. Λάρισας,  Σωκράτη Αλειφτήρα,  τον Πρόεδρο του Ευυδρίου, Νίκο Γούσιο, και τον Γρηγόρη Γκουντόπουλο μέλος Ν.Ε.ΠΑΣΟΚ, βρεθήκαμε στην περιοχή και αντικρύσαμε μια νεκρή φύση… αποτέλεσμα της αδιαφορίας των αρμοδίων που επιχειρούν, όπως φαίνεται να αποτελειώσουν τον πρωτογενή τομέα….να οδηγήσουν σε πτώχευση τον πλούτο της χώρας μας.

Χωράφια κατεστραμμένα, ακαθάριστος ο Ενιπέας Ποταμός, μηδενικά αναχώματα αφού μετά τον Ιανό δεν ενισχύθηκαν ποτέ…αντιπλημμυρικά έργα που δεν έγιναν ποτέ και είναι επιτακτικό να εκτελεσθούν τώρα…Ο χειμώνας έρχεται και κάποιοι καθυστερούν επικίνδυνα και αναλώνονται σε δηλώσεις και εγκλήσεις…Οι χείμαρροι θα φουσκώσουν ξανά και οι κάτοικοι της επαρχίας Φαρσάλων θα δουν τον ίδιο εφιάλτη σε επανάληψη.

Γι’ αυτό, είναι αδιανόητο σε αυτές τις συνθήκες αντί η Περιφέρεια Θεσσαλίας δια των εκπροσώπων της να ενσκήπτει με σεβασμό στους ανθρώπους και στα προβλήματα τους, να λειτουργεί με όρους ρεβανσισμού σε κάθε διαφορετική φωνή», καταλήγει στη δήλωση της η κα Μαρία Γαλλιού.

Back to top button