ΑθλητικάΦάρσαλα

Ήττα στα “χασομέρια” για την Αναγέννηση Φαρσάλων

Παιχνίδι για γερά νεύρα διεξήχθη στο γήπεδο του Βασιλί, όπου η Αναγέννηση Φαρσάλων γνώρισε την ήττα στις καθυστερήσεις (90+1) από την φιλοξενούμενη Δόξα Ραχούλας.

Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν κάλο παρά την ζέστη που επικρατούσε και οι δυο τερματοφύλακες Γκατζανάς (Αναγέννηση Φαρσάλων) Αθανασόπουλος (Ραχούλα) ήταν οι πρωταγωνιστές πραγματοποιώντας εξαιρετικές αποκρούσεις.

Η Αναγέννηση Φαρσάλων που είχε αρκετές ελλείψεις αναγκάστηκε από το 82′ να παίξει με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του αρχηγού της Πατσιούρα (από τους καλύτερους παίκτες του αγώνα). Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να το εκμεταλλευτεί η Ραχούλα και στο 90+1 σε αντεπίθεση της να σημειώσει το γκολ που της έδωσε αναπάντεχα μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη.

Ο έμπειρος στράικερ Αργυρακούλης αξιοποίησε τη σέντρα του Τσαγκαλά και βρήκε δίχτυα, χαρίζοντας την σημαντική εκτός έδρας νίκη στη Δόξα Ραχούλας με 0-1 απέναντι στην Αναγέννηση Φαρσάλων.

Άριστοι ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Αγγελούσης και οι βοηθοί του Κοντογιάννης και Γκουγκότης.

Οι Συνθέσεις

Αναγέννηση Φαρσάλων (Νίκος Θεοχαρόπουλος): Γκατζανάς, Μπούλαρι, Μπανιάς, Πατσιούρας, Θλιβερός (30′ λ.τ. Τζιοβάρας, 90+2′ Σ. Δημουλάς), Τσακαβίτης, Θεοχαρόπουλος (65′ Γιαχνής), Καρακώστας, Σαλής, Χρήστος Ζαγγανάς, Δ. Δημουλάς.

Δόξα Ραχούλας (Αποστόλης Τσιανάκας): Αθανασόπουλος, Καραπετσάνης, Τζάνακας, Βλησσαρούλης, Εμμανουήλ, Χασιώτης, Σταμπολάκης, Τιούτιος, Καραντώνης, Θεοδώρου (63′ Αργυρακούλης), Τσαγκαλάς (90+3′ Καραντάνος)

Back to top button