Front PageΑθλητικάΦάρσαλα

Ήττα παρά την ανωτερότητα για τον Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων

Ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων είχε μεγάλες χαμένες ευκαιρίες, ήταν πιο απειλητικός από τον Μαχητή Τερψιθέας όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν την νίκη με σκορ 1 – 0 και έτσι οι “ροσονέρι” του Βασίλη Τσιανάκα παρέμειναν στους 23 βαθμούς και πλέον έχουν μπροστά τους δυο…τελικούς εντός έδρας.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Μέγα Αλέξανδρο να χάνει την πρώτη καλή στιγμή στο 15΄ όταν ο Αντωνιάδης εκτέλεσε φάουλ με τον τερματοφύλακα του Μαχητή να διώχνει με δυσκολία.

Μάλιστα σε αυτή την φάση οι άνθρωποι των Χαλκιάδων διαμαρτύρονται καθώς ο Γάτος ανετράπη από τον Βεργή λίγο έξω από την περιοχή όμως θεωρούν πως ο παίκτης του Μαχητή θα έπρεπε να αποβληθεί καθώς ο Γάτος ήταν σε προφανή θέση για γκολ.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Γάτος έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, καθώς πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του πέρασε και τον Παναγιωτόπουλο, όμως λίγο πριν πλασάρει του έφυγε το κοντρόλ και η μπάλα πέρασε άουτ.

Και επειδή ως γνωστόν στο ποδόσφαιρο όταν δεν σκοράρεις “τιμωρείσαι” στο 34′, ο Παπαδόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ κέρδισε τον Χαρισούλη, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του Μαχητή.

Στην «επανάληψη» τώρα, ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων προσπάθησε να αντιδράσει και πίεσε για την ισοφάριση.

Αρχικά στο 50′ ο Αντωνιάδης έστειλε την μπάλα λίγο άουτ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Οι άνθρωποι των Χαλκιάδων διαμαρτύρονται επίσης για μη υπόδειξη πέναλτι σε χέρι του Βεργή στο 65′ της αναμέτρησης.

Στο 80΄ ο Πέτσας έκανε την σέντρα ο Σκέγια σούταρε δυνατά με βολ πλανέ με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι αύξησαν την πίεση τους όμως δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα και να φέρουν νέα δεδομένα στο ματς.

Οι Συνθέσεις

Μαχητής Τερψιθέας (Βαγγέλης Μπρισίμης): Παναγιωτόπουλος, Φανίδης, Φούντας, Παπαδόπουλος (86′ Μήτρος Δ.), Ριζούλης, Γεωργαντζιάς, Ηλιούδης, Βεργής, Παπαδημητρίου, Τζουρμακλιώτς (80′ Γκαραγκούνης), Κατσαβριάς.

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Βασίλης Τσιανάκας): Χαρισούλης, Καϊσέρολγου Ν., Αντωνιάδης, Γκουνάρας Χρ., Γκουνάρας Στ., Σκέγια, Πέτσας, Γάτος, Αργυρακούλης, Τασιόπουλος, Ραντάτσι (81′ Καναβός).

Διαιτητική Τριπλέτα: Καραθάνος, Μπουρονίκος, Ντανταλής.

 

Back to top button