ΑθλητικάΦάρσαλα

Ήττα με παράπονα από την Υπέρεια στο ντέρμπι με το Ελευθεραί

Σε ένα ματς με πολλά νεύρα, δύο κόκκινες κάρτες και ένα γκολ, η Δόξα Υπέρειας ηττήθηκε από τον ΑΟ Ελευθεραί με 1 – 0 στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α’1 τοπικής κατηγορίας.

Αυτή η «στροφή» του πρωταθλήματος επανέφερε την ομάδα του Ελευθεραί στη πρώτη θέση του πίνακα της βαθμολογίας έχοντας είκοσι τρεις βαθμούς, όσους έχει και η ΑΕ Βουναίνων.

Στον αντίποδα, οι «μαυραετοί» του Γιώργου Λυκοκώστα αν και προσπάθησαν για το θετικό αποτέλεσμα δεν κατάφεραν να φύγουν με το θετικό αποτέλεσμα κι έμειναν στους είκοσι βαθμούς και την 5η θέση της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με ευκαιρία για το Ελευθεραί. Στο 24ο λεπτό ο Ζιάρρας έκανε το γύρισμα και ο Δημητρέλης πλάσαρε όμως ο Αντώνης Παπαδόπουλος ήταν σταθερός και μπλόκαρε τη μπάλα.

Δέκα λεπτά μετά, ο αρχηγός των γηπεδούχων, Μιχάλης Δημητρέλης κέρδισε αυτή τη φορά τον πορτιέρο της Υπέρειας και το Ελευθεραί πήρε προβάδισμα στο σκορ με όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ!

Ένα λεπτό μετά, η Δόξα Υπέρειας απάντησε με ευκαιρία του Χρήστου Κερμελίδη όπου σούταρε έξω από τη μεγάλη περιοχή και ο ίδιος είδε τη μπάλα να περνά λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Φιλοκώστα.

Αντεπίθεση για τους γηπεδούχους στο 38ο λεπτό, όπου ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έκανε το γύρισμα μέσα στη περιοχή και ο νεαρός, Μπλάντας πλάσαρε και έστειλε τη μπάλα ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Αντώνη Παπαδόπουλου.

Στην επανάληψη και στο 58ο λεπτό, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον κ. Καραγιάννη και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια, όπως το ίδιο συνέβη και στο 70′ με τον Αλέξη Τζατζάκη όπου ο φορ της Υπέρειας δέχθηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και συνάμα τη κόκκινη και οι δύο ομάδες συνέχισαν με δέκα ποδοσφαιριστές.

Από την αρχή ο αγώνας είχε λιγοστές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, εκεί όπου στην επανάληψη η ομάδα του Γιώργου Λυκοκώστα είχε την υπεροχή και της έλειπε η μεγάλη φάση που ήθελε για να φέρει αρχικά το ματς στα ίσια, ενώ το σύνολο του Άκη Ταυλαρίδη προσπάθησε να κρατήσει το 1 – 0 υπέρ του και τελικά το κατάφερε, καθώς αυτό ήταν το τελικό σκορ.

Έτσι, το Ελευθεραί πανηγύρισε μία σπουδαία εντός έδρας νίκη και παράλληλα επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και τη πρώτη θέση, ενώ η Υπέρεια κοιτά τη συνέχεια, όπου θα προσπαθήσει τις επόμενες αγωνιστικές να μπει στις πρώτες θέσεις και να αναρριχηθεί στον πίνακα της βαθμολογίας.

Πάντως, οι φιλοξενούμενοι εκφράζουν πολλά παράπονα για τη διαιτησία του κ. Καραγιάννη για τις αποφάσεις που είχε στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής με το Ελευθεραί…

Οι Συνθέσεις

Ελευθεραί (Άκης Ταυλαρίδης): Φιλοκώστας, Ανυφαντής, Μιχαλόπουλος, Ζησόπουλος, Στεργίου, Μακρίδης, Ζάρρας (81′ Κυριάκης), Τσεκούρας, Μπλάντας (90′ Γιωτόπουλος), Δημητρέλης (90′ Γουσόπουλος), Παπαδόπουλος.

Δόξα Υπέρειας (Γιώργος Λυκοκώστας): Παπαδόπουλος Αν., Δημητρίου (53′ Πατσιούρας), Ντραμπάκουλος, Παπαδόπουλος Απ., Πρίφτι (72′ Γεωργολόπουλος), Ντόντος, Κερμελίδης (78′ Ζαχαράκης), Γκατζόγιας, Τζατζάκης, Κουσιώρας (), Καλφόγλου (46′ Σουλτούκης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Καραγιάννης, Κοντογιώργος Θ., Γκουγκότης.

Πηγή:Arenalarissa.gr

Back to top button