ΑθλητικάΦάρσαλα

Ήττα για την Υπέρεια, παράπονα για την διαιτησία

Η Δόξα Υπέρειας ηττήθηκε με σκορ 2-4 στην έδρα της από τον Παναγροτικό Νίκαιας και έτσι παρέμεινε στους 35 βαθμούς και πλέον βρίσκεται στην 7η θέση.

Οι αετοί διαμαρτύρονται έντονα για σωρεία διαιτητικών αποφάσεων εις βάρος τους με αποκορύφωμα δις μη υπόδειξη πέναλτι και την Νίκαια να σκοράρει δύο τέρματα από αντικανονική θέση σύμφωνα με τους ανθρώπους της Υπέρειας.
Αρχικά στο 40′ ο Σεΐτης έκανε το σουτ με την μπάλα να κοντράρει στα σώματα και να καταλήγει σε χέρι αμυντικού με τον κ. Μπουρουζίκα να δείχνει παίζεται.
Στο 43′ ο Παπαδόντας υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ από γύρισμα αμυντικού και ενώ ήταν πίσω από την γραμμή του κέντρου!
Στο 52′ ο Κουσιώρας σκόραρε με κοντινή προβολή, όμως σε μια φάση στην οποία ο Τζατζάκης δεν είχε οπτική επαφή, υπήρξε επαφή με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και υποδειχθεί επιθετικό φάουλ.
Η Νίκαια κατάφερε να προηγηθεί με 0-2 όταν αρχικά στο 50′ ο Χριστοδούλου πέτυχε το 0 – 1 σε μια φάση στην οποία οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για μη υπόδειξη οφσάιντ, ενώ στο 57′ ο Γκουντίκας πέτυχε το 0 – 2.
Η Υπέρεια αντέδρασε και με σκόρερ τον Ντόντο μείωσε σε 1-2 στο 67′.
Όμως η Νίκαια πήρε και πάλι “αέρα” δυο τερμάτων καθώς ο Τσούρας στο 77′ πέτυχε το 1-3 σε μια φάση στην οποία ο σκόρερ ήταν εκτεθειμένος σύμφωνα με τους ανθρώπους της Υπέρειας.
Η Υπέρεια μείωσε εκ νέου με τον Παπαδόντα σε 2-3 ενώ στο 83′ ο Σουλτούκης ανετράπη μέσα στην περιοχή με τον κ. Μπουρουζίκα να δείχνει παίζεται και πάλι.
Η Νίκαια με τον Σέτζα στο 85′ σημείωσε το τελικό 2 – 4.
Η Σύνθεση
Δόξα Υπέρειας (Γιώργος Λυκοκώστας: Γεωργούλας, Πρίφτης, Ντόντος, Δημητρίου, Τραμπάκουλος, Σαΐτης (89′ Γεωργολόπουλος), Γκατζόγιας, Σουλτούκης, Κουσιώρας, Παπαδόντας, Τζατζάκης.

Back to top button