Front PageΑθλητικάΦάρσαλα

Ήταν καλύτερος αλλά ηττήθηκε ο Ολυμπιακός Αμπελιάς

Την ήττα με σκορ 0-2 γνώρισε ο Ολυμπιακός Αμπελιάς στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του για την νέα αγωνιστική σεζόν από την ομάδα του Διογένη.

Έτσι οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν καταφέρει ακόμη να πάρουν τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα της Β’ΕΠΣΝΛ καθώς μετρούν 2 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να χάνει μεγάλη ευκαιρία μόλις στο 5′ όταν ο Πλίτσης έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή σούταρε με τον τερματοφύλακα του Διογένη να αποκρούει με την βοήθεια του δοκαριού.

Οι γηπεδούχοι έχασαν ακόμη δύο καλές στιγμές με τους Γκαραβέλη και Πάσιο όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Στο 33′ και κόντρα στην ροή του αγώνα ο Διογένης κατάφερε να προηγηθεί όταν ο Αλμπίνιο έγινε κάτοχος της μπάλας στην κόντρα επίθεση και με πλασέ νίκησε τον Νίκου για το 0-1.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν ώστε να φτάσουν στην ισοφάριση όμως οι φιλοξενούμενοι όντας καλά στημένοι στο δικό τους μισό δεν επέτρεψαν να βρουν τους κατάλληλους χώρους.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός ανέβηκε ψηλά και πίεσε ακόμη περισσότερο χάνοντας ακόμη δύο καλές στιγμές με τους Τοψίδη και Πάσιο.

Όμως στο 60′ ο Λεπενιώτης εκμεταλλεύτηκε τους χώρους που βρήκε ο Διογένης στην κόντρα επίθεση και με πλασέ πέτυχε το τελικό 0-2.

Η Σύνθεση

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Αποστόλης Κορομηλάς): Νίκου, Δαλαμπύρας, Χίντα (70′ Γκόγκουρας) Τσόγκας, Θλιβερός (80′ Κοντογιάννης), Τοψίδης, Πλίτσης, Γκρίφσα, Καμπέρης (65′ Ελιζόπουλος), Πάσιος, Γκαραβέλης.

Back to top button