Front PageΑθλητικάΦάρσαλα

Ήταν ανώτερος αλλά ηττήθηκε ο Αχιλλέας Φαρσάλων από τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ

 

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων ηττήθηκε με σκορ 0-1 από τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ σε μια αναμέτρηση στην οποία οι κιτρινόμαυροι μπορούν να τα βάζουν με την… αστοχία τους και την ατυχία καθώς εμφανίστηκαν ανώτεροι της ομάδας του Αβέρωφ στο γήπεδο όμως δεν κατάφεραν να μετουσιώνουν την ανωτερότητα τους σε γκολ και έτσι γνώρισαν την ήττα και παρέμειναν στους 3 βαθμούς της πρεμιέρας.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε ισορροπημένα με τις δύο ομάδες να ψάχνουν χώρους και να έχουν λίγες καλές στιγμές.

Ο Αχιλλέας απείλησε με ένα σουτ του Αρσενόπουλου που πέρασε λίγο άουτ ενώ το Αβέρωφ είχε κάποιες ημιτελείς προσπάθειες.

Στο 35′ ο Άντζελο Φούσσα κέρδισε πέναλτι.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος με τον Στεφούδη όμως να τον νικάει και έτσι να παραμένει το 0-0.

Στο 44′ και μετά από εκτέλεση κόρνερ και αδράνεια στα καρέ των γηπεδούχων ο Ματθαίου από κοντά άνοιξε το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν συνεχώς στα καρέ του Αβέρωφ και προσπαθούσαν να φτάσουν στο γκολ.

Στο 55′ το σουτ του Τσιτσικλή κόντραρε στα σώματα.

Στο 60′ ο Αχιλλέας πέτυχε γκολ με τον Φούσσα όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Αρσενόπουλος νικήθηκε από τον Στεφούδη σε τετ α τετ.
Στο 75′ το σουτ του Γκατζόγια πέρασε άουτ.

Ενώ στο 83′ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αρσενόπουλου ο Μακρής πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια και έτσι το 0-1 παρέμεινε μέχρι και την λήξη της αναμέτρησης.

Οι Συνθέσεις

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Γούσιος, Τασόκας, Μακρής, Κατσικόπουλος (60′ Αλεξίου), Ζαμάνης, Λιάπης, Μουτκανάς (60′ Γκατζόγιας), Τσιτσικλής, Γκουντόπουλος (65′ Κομισόπουλος), Αρσενόπουλος, Φούσσα Άντζελο.

ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Βαγγέλης Μπρισίμης): Στεφούδης, Ματθαίου, Τσουμάνης, Σπύρος, Παπαποστόλου (65′ Σακελλαρίου), Γκουτζούδης, Βούρτουρας, Παπατζίκος (65′ Ιωαννίδης), Αμπατζίδης (88′ Πολίτης) , Αποστόλου (88′ Βασιλόπουλος), Ντογκάνι (68′ Βράκας).

Back to top button