Front PageΓενικές ΕιδήσειςΦάρσαλα

Στον τομέα ΕΚΑΒ στα Φάρσαλα ο διευθυντής και ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας

Επίσκεψη έπειτα από την δημιουργία τομέα ΕΚΑΒ στα Φάρσαλα, ο οποίος φιλοξενείτε στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων, από τον περασμένο Φεβρουάριο, πραγματοποίησαν χθες το μεσημέρι ο διευθυντής του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνος Σταμνάς, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο εργαζομένων του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κ. Γιάννη Γούλα.

Τους κ.κ. Σταμνά και Γούλα υποδέχθηκαν εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ και ο προϊστάμενος του Τομέα ΕΚΑΒ Φαρσάλων κ. Αποστόλης Μπανιάς, όπου στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για την 24ωρη βάση που λειτουργεί με 9 άτομα στα Φάρσαλα.

Στην συνέχεια ακολούθησε συζήτηση με το προσωπικό του ΕΚΑΒ, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κ.Υ. Φαρσάλων, καταγράφηκαν όλα τα προβλήματα που υπάρχουν, έτσι ώστε να εξοπλιστεί ακόμα περισσότερο η λειτουργία του τομέα στα Φάρσαλα και να στελεχωθεί με επιπλέον μόνιμο προσωπικό, ώστε να μην δημιουργούνται ελλείψεις, εξυπηρετώντας όσο το δυνατόν καλύτερα τους πολίτες.

Τα πληρώματα πέρασαν τα προγράμματα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης που υλοποιεί το ΕΚΑΒ Λάρισας σε θέματα επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας, σε θέματα παροχής πρώτων βοηθειών και στην διαχείριση ύποπτου ή επιβεβαιωμένου περιστατικού (SARS-CoV-2) του νέου κορονοϊού.

Back to top button