Front PageΠολιτιστικάΦάρσαλα

Στον Δήμαρχο Μάκη Εσκίογλου η βασίλισσα του φετινού καρναβαλιού των Φαρσάλων

Μία φρέσκια και λαμπερή παρουσία, γέννημα – θρέμμα Φαρσαλινή, η Ιωάννα Θεοδώρου θα είναι η βασίλισσα του φετινού καρναβαλιού στα Φάρσαλα.

Η 20χρονη συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Φαρσάλων κ. Μάκη Εσκίογλου επ’ αφορμή της παρέλασης της ερχόμενης Κυριακής.

Η Ιωάννα έχει σπουδάσει τεχνικός μαγειρικής τέχνης, έχει δουλέψει σε μεγάλο ξενοδοχειακό όμιλο της χώρας μας και μιλά άπταιστα αγγλικά.

«Είναι τιμή μου να συμμετέχω στη μεγάλη καρναβαλική γιορτή που διοργανώνει ο Δήμος Φαρσάλων ως βασίλισσα του καρναβαλιού. Το μεσημέρι της Κυριακής της Αποκριάς δίνουμε όλοι ραντεβού στην οδό Λαρίσης, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί» δήλωσε.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου, την ευχαρίστησε για την αποδοχή της πρότασης, προσθέτοντας πως «η μεγάλη συμμετοχή της Φαρσαλινής νεολαίας στην καρναβαλική παρέλαση, αλλά και γενικότερα της κοινωνίας μας, μας προϊδεάζει για μία μοναδική εκδήλωση που θα μείνει αξέχαστη σε όλους».

Υπενθυμίζεται πως η καρναβαλική παρέλαση είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Κυριακή της Αποκριάς στις 4 το απόγευμα.

Περίπου 400 καρναβαλιστές θα δώσουν το παρών, με πέντε άρματα και πάνω από δέκα πεζοπόρα τμήματα.

Ταυτόχρονα με την παρέλαση τη μουσική της οποίας θα επιλέγει dj, το δικό της χρώμα θα δίνει θεατρική ομάδα με ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ, κλόουν και εντυπωσιακές φουσκωτές φιγούρες καρτούν ύψους 3,5 μέτρων, που θα χορεύουν και θα συμμετέχουν ενεργά στη μεγάλη αποκριάτικη γιορτή των Φαρσάλων.

Επίσης, το ρυθμό θα δίνουν οι διάσημοι «Caracatu» ένα σύνολο Αφροβραζιλιάνικων κρουστών που κινούνται σε ρυθμούς Samba Reggae και Samba Afro.

Στο τέλος της παρέλασης, στην πλατεία Δημαρχείου, θα γίνουν βραβεύσεις συμμετεχόντων, θα πλεχτεί το γαϊτανάκι, ενώ θα καεί και ο βασιλιάς καρνάβαλος, το φετινό θέμα του οποίου θα αφορά την κλιματική αλλαγή.

Back to top button