ΠολιτιστικάΦάρσαλα

Χόρεψαν οι Χαλικιώτες στα Φάρσαλα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε προχθες το βράδυ στα Φάρσαλα, ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Χαλικίου στο «Κτήμα Χαμορούσου».

Μετά από απουσία δύο ετών Χαλικιώτες και φίλοι του συλλόγου αντάμωσαν ξανά διασκεδάζοντας με την παραδοσιακή ορχήστρα των κ.κ. Δημήτρη Λεβέντη, Αχιλλέα Χαχάμη, Αλέκου Ντόκου, Θαν. Ρούμπου και του Χρήστου Αδάμου.

Εκ μέρους του Δ.Σ. την παρουσίαση έκανε η Άννα Λεβέντη, ενώ βραβεύτηκαν όλοι οι μαθητές που εισήχθησαν στις ανώτατες σχολές εκπαίδευσης την τελευταία διετία από τον σύλλογο.

Ακολούθησαν τα δυο χορευτικά τμήματα του συλλόγου, παιδικό και ενηλίκων, χορεύοντας παραδοσιακά τραγούδια υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου κ. Παν. Καραμήτρου και στην συνέχεια ακολούθησε γλέντι για όλους όσους βρέθηκαν στην εκδήλωση.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Μετεώρων κ. Λευτέρης Αβραμόπουλος, η γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βλάχων κ. Σούλα Δρόσου, ο πρόεδρος της Κοινότητας Χαλικίου κ.Αλέξανδρος Κίτσος. Επίσης το “παρόν” στην εκδήλωση έδωσαν ο αντιδήμαρχος Φαρσάλων κ. Δημήτρης Γούσιας, η πρόεδρος ΔΗΚΕΦΑ κ. Βαίτσα Αρσενοπούλου, η Πρόεδρος ΟΠΑΚΠΑ κ. Βαγγελίτσα Χαμορούσου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Φαρσάλων κ.κ. Μαρία Ίφου, Γιάννης Γκέβρος, Ευάγγελος Κατσαούνης εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων κ.α.

Φωτογραφίες: Νικ. Τζαρούχης

Βιντεο: Κώστας Αντωνόπουλος

Back to top button