ΠολιτιστικάΦάρσαλα

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Συλλόγου Ιεροψαλτών Φαρσάλων “Ρωμανός ο Μελωδός”

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του συλλόγου Ιεροψαλτών Φαρσάλων “Ρωμανός ο Μελωδός.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος, παρέστη στη μουσικοθεολογική εκδήλωση, την οποία διοργάνωσε ο Σύλλογος Ιεροψαλτών Φαρσάλων «Άγιος Ρωμανός ο Μελωδός» και συμμετείχαν οι: Χορωδία «Θεσσαλοί Μελωδοί», Χορωδία Ιεροψαλτών Καρδίτσας «Άγιος Ιωάννης Κουκουζέλης» και Χορωδία Ιεροψαλτών Φαρσάλων «Άγιος Ρωμανός ο Μελωδός» στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Φαρσάλων. Τη θεολογική εμβάθυνση στις δεσποτικές εορτές του αγίου Δωδεκαημέρου έκανε ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Βασίλειος Αναστασόπουλος, Αρχιερατικός Επίτροπος Φαρσάλων.

Ο Σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει την Ι. Μ. Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Τιμόθεο υπό την αιγίδα των οποίων πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση.

Επίσης ευχαριστεί τις συμμετέχουσες χορωδίες: σύλλογο “Θεσσαλοί Μελωδοί” υπό την διεύθυνση του κ .Γεωργίου Λεμονόπουλου, τη χορωδία του συλλόγου Ιεροψαλτών Καρδίτσας “Ιωάννης Κουκουζέλης “υπό την διεύθυνση του κ.Θωμά Βλαχου , τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο και γενικό Αρχιερατικο επίτροπο της Ιεράς Μητροπόλεως μας π. Θωμά Καϊα για την διεύθυνση της χορωδίας του συλλόγου μας ,τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο και Αρχιερατικο επίτροπο Φαρσάλων π. Βασίλειο Αναστασόπουλο για την Θεολογική περιδιάβαση του Αγίου Δωδεκαημέρου.

Δείτε φωτογραφίες

 

Ευχαριστεί επίσης τους χορηγούς μας: τα ζαχαροπλαστεία Αρχοντή, Καταραχιά, Αρβανιτοζήση Σιαμετη, Αίγλη Γκρίνια και Γούναρη. Την οινοποιία της οικογένειας Παπαθανασίου, του κ. Μαγαλιου στη Ρευματια, του κ. Γ. Μαγαλιου στο Ελληνικό, την κάβα Καλουζάκη και την καβα Aqua Νικοπουλος – Καρακώστα, το ifarsala.gr, τον κ. Κώστα Αντωνόπουλο και τον κ. Θέμη Παδιωτη για την βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης μας, το εκκλησιαστικο συμβούλιο του Ι. Ν. Αγίας Παρασκευής πολιούχου της πόλης μας για την φιλοξενία της εκδήλωσης και τέλος όλους εσάς που παρευρεθηκατε στη εκδήλωση, που για πρώτη φορά έγινε στη πόλη μας.

Ευχόμαστε Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα

*φωτο Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος & Φαναριοφερσάλων

Back to top button