Γενικές ΕιδήσειςΦάρσαλα

Χρηματικοί Επαινοι Αριστείας Κυζερίδη 2019

Τη χορήγηση τεσσάρων (4) χρηματικών επαίνων αριστείας για τους τέσσερις Φαρσαλινούς υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2019 που θα συμπληρώσουν τις απόλυτα υψηλότερες βαθμολογίες εισαγωγής σε Πανεπιστημιακά Ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, προκηρύσσουν ο πρ. διπλωμάτης καθηγητής Δρ. Παναγιώτης Κυζερίδης και ο δήμαρχος Φαρσάλων Άρης Καραχάλιος, όπου τα χρηματικά βραβεία των επαίνων θα διατεθούν από τον Δρ. Παναγιώτη Κυζερίδη.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Αίτηση μπορούν να υποβάλουν όσοι πληρούν τις δύο ακόλουθες προϋποθέσεις: να είναι δημότες Φαρσάλων και κατά το σχολικό έτος 2018 – 2019 να αποφοίτησαν από Λύκειο των Φαρσάλων.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

* Αντίγραφο Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητας ή Διαβατηρίου, στοιχεία επικοινωνίας (όνομα, τηλέφωνο και e-mail), αντίγραφο απολυτηρίου Λυκείου και βεβαίωση βαθμολογίας πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο το ειδικό έντυπο υπεύθυνης δήλωσης.

ΕΠΙΛΟΓΗ

Ο Δήμος Φαρσάλων συγκροτεί ειδική τριμελή επιτροπή κρίσης και ελέγχου των δικαιολογητικών αποτελούμενη από τους: Μπένου Κωνσταντία, αντιδήμαρχο Φαρσάλων, Τασιόκα Κωνσταντίνο, δημοτικό σύμβουλο και Κυζερίδη Όλγα, εκπρόσωπο του Δρ. Παναγιώτη Κυζερίδη.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ

Οι αιτήσεις θα υποβληθούν ιδιοχείρως ή ταχυδρομικά, από τη Δευτέρα 8 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019 και ώρα 14.00.

ΥΨΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ

Οι τέσσερις χρηματικοί έπαινοι που θα χορηγηθούν στους τέσσερις αριστεύσαντες υποψηφίους του 2019 είναι ισόποσοι και ανέρχονται στα 1.000 ευρώ (1.000€) έκαστος.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για επιπλέον πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Ειδική Συνεργάτιδα του Δημάρχου Βάσω Νούλα στα τηλέφωνα 24913-50118 και 6932-330438 ή στο e-mail:vasso.noula@gmail.com

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Back to top button