Front PageΤοπικά - ΠολιτικάΦάρσαλα

Υποψήφιος στο πλευρό της κ. Μαρίας Ίφου ο κ. Σταύρος Πουλαράκης

Την υποψηφιότητα του ως Δημοτικός Σύμβουλος στο πλευρό της υποψήφιας Δημάρχου Φαρσάλων κ. Μαρίας Ίφου με τον συνδυασμό “Δημοτική Αναγέννηση” ανακοίνωσε ο κ. Σταύρος Πουλαράκης.

Δεδομένα πρόκειται για ένα “βαρύ χαρτί” στην ομάδα της κ. Μαρίας Ίφου καθώς ο κ. Πουλαράκης έχει διετελέσει επί σειρά ετών Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος στον Δήμο Φαρσάλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δήλωσης υποψηφιότητας του κ. Σταύρου Πουλαράκη:

“Η ζωή της οικογένειας μου και η ζωή μου είναι απόλυτα συνδεδεμένες με την επαρχία Φαρσάλων, τον τόπο μας.

Από την ηλικία των 24 ετών και από το έτος 1998 συμμετέχω στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Δήμου Φαρσάλων και οι συμπολίτες μας μου έχουν επιφυλάξει έμπρακτη στήριξη εκλογής ως Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Φαρσάλων.

Ο αείμνηστος Δήμαρχος Φαρσάλων, Γκουντόπουλος Αχιλλέας μου έδωσε καταρχήν το βήμα της συμμετοχής και ο επόμενος Δήμαρχος, Άρης Καραχάλιος με τίμησε σταθερά με την ανάθεση καθηκόντων Αντιδημάρχου επί σειρά ετών.

Στις προσεχείς λοιπόν Αυτοδιοικητικές εκλογές, έχων απόλυτη συνείδηση της άρρηκτης σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ μας και αφουγκραζόμενος την παρότρυνση σας να συμμετέχω ενεργά εκ νέου σας ανακοινώνω ότι θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό της υποψήφιας Δημάρχου, κας. Μαρίας Ιφου.

Πρόκειται για μια πολιτική προσωπικότητα που έχει μάθει να μάχεται και να διδάσκει ότι η αγάπη στον τόπο μας υπερβαίνει διαχωριστικων γραμμών, πορεύεται με γνώμονα την σύνεση και τον σεβασμό στον συμπολιτη μας.

Εύχομαι στο σύνολο των συνυποψηφίων κάθε συνδυασμού καλό μας αγώνα και δίνω μόνο μια υπόσχεση να υπηρετήσω τον πολίτη με αυταπάρνηση για το κοινό μας καλό.”

Back to top button