ΕιδήσειςΠολιτικάΠολιτικά,Φάρσαλα

ΦΑΡΣΑΛΙΝΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΛΙΜΙΓΚΑ

Στις 26 Μάιου 2019 καλούμαστε όλοι μας να ψηφίσουμε ώστε να αναδείξουμε τις νέες τοπικές αρχές αυτοδιοίκησης.

Στόχος μας η καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των πολιτών, τα προβλήματα της καθημερινότητας είναι πολλά και σημαντικά, γι’αυτό οι δράσεις μας πρέπει να έχουν ως επίκεντρο τον άνθρωπο που πνίγεται από τον αγώνα της βιοπάλης.

Τα κοινωνικό περιβάλλον πρέπει να διακατέχεται από ορισμένους κανόνες και νόμους. Χρέος της πολιτείας είναι να ορίζει αυτούς τους κανόνες με κάποια κριτήρια ώστε η ζωή του καθενός να γίνεται άνετη, χωρίς άγχος και χωρίς ανισότητες, οι νόμοι να εφαρμόζονται για όλους , για όλες τις κοινωνικές ομάδες, για όλες τις ηλικίες , για όλες τις ιδιαιτερότητες ανθρώπων.

Η δρομολόγηση έργων υποδομής βοηθά στο να υπάρξει ανάπτυξη σε ένα μέρος. Είναι γνωστό ότι η επαρχία σε σχέση με τον υπόλοιπο Νομό έχει μείνει πολύ πίσω , χιλιόμετρα πίσω σε αυτό τον τομέα. Η οδοποιία της επαρχίας μας είναι σε άθλια κατάσταση , έτσι η μετακίνηση των πολιτών μας προς τα διάφορα κέντρα είτε του νομού μας είτε των γειτονικών νομών , να είναι χρονοβόρα και πολλές φόρες επικίνδυνη.

Χρειάζεται άμεση αναβάθμιση της υπάρχουσας οδοποιίας και σχεδιασμός εθνικών δρόμων ώστε η επαρχία μας να βγει από την απομόνωση. Οι παρεμβάσεις της Περιφέρειας σ’ αυτή την περίπτωση είναι ιδιαίτερα σημαντικές.

  1. Χρειάζονται έργα υποδομής για την βελτίωση του αγροτικού εισοδήματος , φράγματα , αγροτικοί δρόμοι, προώθηση προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης ώστε να αυξηθεί το εισόδημα των αγροτών.
  2. Αναβάθμιση του ΕΣΥ και βελτίωση των κέντρων υγείας των επαρχιακών πόλεων για καλύτερη  και αμεσότερη εξυπηρέτηση των πολιτών και σίγουρα επάνδρωση νοσοκομείων των Νομών μας με πρόσληψη ικανού αριθμού γιατρών , νοσηλευτών καθώς και συγχρόνων τεχνολογικού εξοπλισμού.
  3.  Μεγάλη βαρύτητα στην ανάπτυξη του πολιτισμού του τόπου μας , με ανάδειξη και καταγραφή της ιστορίας μας , αξιοποίηση της παράδοσης και της ιδιαιτερότητας των κοινωνιών της επαρχίας μας. Ενίσχυση όλων των πολιτιστικών συλλόγων σωματείων και οργανώσεων που σκοπό έχουν την ανάδειξη του πολιτισμού των επαρχιών και ολοκλήρου του Νόμου.

Η αγωνία μας για τα προβλήτα του τόπου μας , μας ώθησε να πάρουμε την απόφαση. Θα είμαστε υποψήφιοι για την καινούρια Περιφέρεια, είμαστε έτοιμοι να εκπροσωπήσουμε την επαρχία μας και την Περιφέρεια μας. Υποσχόμαστε να εργαστούμε με μεράκι, με υπευθυνότητα με αγάπη για τον τόπο μας, θα προσπαθήσουμε ώστε η επαρχία μας να βγει από την απομόνωση , ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ. Και επειδή πιστεύουμε ότι όλοι αγαπάμε τον τόπο μας σας καλούμε να στηρίξετε την προσπάθεια μας με την ψήφο σας, στις επερχόμενες εκλογές για την ανάδειξη της νέας Περιφερειακής Αρχής.

Με εκτίμηση

Αρμανίδη Ελισαίου Γιαννούλα

Σπανός Γεωργίου Αλκιβιάδης.

Back to top button