ΠολιτιστικάΦάρσαλα

Υπογράφηκε Πρωτόκολλο Συμφωνίας Αδελφοποίησης των χορωδιών Φαρσάλων και Λιβαδιών Κύπρου

Στο πλαίσιο της 2ης συνάντησης παιδικών χορωδιών Φαρσάλων, η δημοτική χορωδία Λιβαδιών Κύπρου επισκέφθηκε την πόλη, συνοδευόμενη από κλιμάκιο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου, με επικεφαλής το Δήμαρχο Λιβαδιών Μάριο Αρμένη, ώστε να ολοκληρώσει την δεύτερη φάση αδελφοποίησης, με την «Υπογραφή του Πρωτοκόλλου Συμφωνίας Αδελφοποίησης» με την Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων, στο Πολιτιστικό Κέντρο.

Οι δυο αντιπροσωπίες υπέγραψαν το πρωτόκολλο παρουσία των δυο δημάρχων κ.κ. Άρη Καραχάλιο και Μάριο Αρμένη, του προέδρου ΟΠΑΚΠΑ κ. Κων/νου Δερλού και του προέδρου της δημοτική χορωδίας Φαρσάλων κ. Γιάννη Μαλέτσικα, με τους αντίστοιχους της Κυπριακής αποστολής, ανταλλάσσοντας αναμνηστικά δώρα από τον τόπο τους, κατά το τέλος της αδελφοποίησης.

Στην συνέχεια ξεκίνησε η εκδήλωση παρουσία πλήθους κόσμου, με την συμμετοχή του παιδικού τμήματος της δημοτικής χορωδίας Φαρσάλων, της παιδικής δημοτικής χορωδίας Λιβαδειάς και της νεανικής χορωδίας Μ.Σ. «Η ΟΡΕΣΤΙΣ» του Άργους Ορεστικού, καθώς και με την έκτακτη εμφάνιση των δημοτικών χορωδιών των Δήμων Λιβαδιών Κύπρου και Φαρσάλων, υπό την καθοδήγηση των κ.κ. Κων/νου Μάτη, Γιώργου Κοσμίδη, Αργυρώς Χαραλάμπους, Κλεοπάτρας Χρυσοστόμου, όπου όλες οι χορωδίες απέσπασαν θερμό χειροκρότημα από τους παρευρισκομένους.

Στην εκδήλωση επίσης παρευρέθηκαν, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Φαρσάλων κ. Βάιος Νικολάου, οι αντιδήμαρχοι Φαρσάλων κ.κ. Δημ. Μπαμπανίκας, Κων/να Μπένου, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. κ. Χρ. Παπαγεωργίου, Νίκος Γκατζόγιας η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Φαρσάλων κ. Βάια Παύλου, η υποψήφια δήμαρχος κ. Μαρία Ίφου και πλήθος κόσμου.

Πηγή: ifarsala.gr

Back to top button